Kuřecí prsa nakrájíme na filety (tenké plátky), jemně naklepeme rukou, posypeme steakovým kořením a dáme orestovat na rozpálený olej. Když jsou prsa hotová, tak je vyjmeme a ve výpeku orestujeme broskve, které jsme podélně překrojili a nechali okapat. Když jsou orestovány, podlijeme je šťávou z broskví a přidáme nakrájený hermelín. Když se rozpustí, můžeme servírovat. Jako přílohu podáváme hranolky.
Celer, mrkev, petržel a cibuli nakrájíme na střední kostky. Maso očistíme a nakrájíme na větší kostky. Koření svážeme…
více o Kančí ragú se šípkovou omáčkou
Oloupané šalotky nasekáme nadrobno a velice pomalu a začastého míchání je osmažíme dozlatova na pánvi s rozehřátým…
více o Paštika s pomerančovou kůrou
Vločky přes noc namočíme,druhý den přidáme zeleninu uvařenou v zel.vývaru a ostatní přísady a zpracujeme,vytvoříme…
více o Karbanátky z ovesných vloček