Kuřecí prsa nakrájíme na filety (tenké plátky), jemně naklepeme rukou, posypeme steakovým kořením a dáme orestovat na rozpálený olej. Když jsou prsa hotová, tak je vyjmeme a ve výpeku orestujeme broskve, které jsme podélně překrojili a nechali okapat. Když jsou orestovány, podlijeme je šťávou z broskví a přidáme nakrájený hermelín. Když se rozpustí, můžeme servírovat. Jako přílohu podáváme hranolky.
Nejprve připravíme kvásek. Do vlažného mléka rozdrobíme droždí, přidáme cukr a na teplém místě necháme vzejít. Do mísy…
více o Těsto na pizzu podle Moniky
Uvaříme těstoviny, voda může být osolená, já jí ale nesolím. Vymažeme pekáč lžičkou olivového oleje, ale nemusí být,…
více o Zapečené těstoviny s tuňákem
Prosetou mouku se sodou promícháme s vejcem, cukrem, medem, skořicí a perníkovým kořením. Těsto necháme nejlépe přes…
více o Medové perníčky z žitné mouky
Oloupeme a nakrájíme na kostky cibuli, kretou opražíme na na sádle, potom přihodíme vykostěné koleno na kostky. Jakmile…
více o Segedínský guláš by sokoliczek