
3
Příprava těsta: smícháme mouku, droždí, sůl a vmícháme lehce zahřátou vodu spolu s olivovým olejem. Z těsta uhněteme… více o Bílá pizza s cuketou
Cuketu omyjeme a nakrájíme na tenčí kolečka. Nivu nakrájíme na tenké plátky. Kuřecí řízky podélně nakrojíme tak, aby… více o Kapsa s nivou a cuketou
Na pánvi osmahneme cibuli, přidáme mleté maso a necháme prohřát. Do zapékací mísy nebo remosky naklademe na kolečka… více o Zapečené mleté maso s cuketou
Co se vám vybaví, když se řekne brynza? Většině z nás okamžitě naskočí talíř poctivých… Celý článek
Vyzkoušejte skvělý tradiční jablečný koláč z babiččina receptáře, který voní po skořici.… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Ačkoli je salát z rozbitých okurek hluboce zakořeněn v asijské kuchyni, kde je po staletí… Celý článek
Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, trochu podlijeme a dusíme asi 20 minut. Uvařené brambory nakrájíme na… více o Krkonošská pohádka
Heru pokrájíme, utřeme z cukrem a žloutky do pěny. Přidáme prosátou mouku z kypřícím práškem, z bílků vyšleháme tuhý… více o Ovocné řezy
Máslo utřeme s cukrem a žloutky. Přidáme tvaroh, rozinky a rozkrájené vlašské ořechy a promícháme. Nakonec vmícháme… více o Tvarohový biskupský chlebíček
Žloutky utřeme s cukrem a přidáme teplou vodu, prošleháme a přidáme mouku smíchanou s práškem do pečiva, přidáme rum a… více o Jablíčkové s vůní skořice
1. Brambory uvařte ve slupce v osolené vodě. Vodu slijte a brambory nechte vychladnout. Pak je oloupejte a pomocí… více o Krkonošský bramborový toč s klobásou
Mouku dáme do mísy s 20g cukru a máslem. Hnětačem spojíme nebo ručně prohněteme na hladké těsto. Troubu předehřejeme na… více o Křehký koláč s kaštanovo-tvarohovou náplní
Utvoříme krásně tvárné těsto, rozválíme na utěrce. Na náplň smícháme oloupaná a nastrouhaná jablka, skořici a posekané… více o Dietní jablečný závin
Avokádo oloupeme, rozkrojíme na půl a vyjmeme pecku. Z ostatních ingrediencí připravíme dresink, kterým pak avokádo… více o Avokádový předkrm
Kokos smýcháme s cukrem a přidáme bílek, dále rum podle potřeby aby se dala hmota tvarovat. Vznikne hmota ze které… více o Bílé myšky
Maso nakrájíme na nudličky, cibuli na jemno nasekáme. Pomeranč oloupeme i s blankou a nakrájíme na plátky. Na oleji… více o Ovocné krůtí maso na kari
Z mléka, vejce, mouky, soli a cukru ušleháme těsto na palačinky a na pánvi je opečeme do zlatova. Pomažeme je… více o Palačinky s nutellou a čoko šlehačkou
Máslo a rybu používáme zhruba v množství 100g másla na 150g rybího masa. Uzenou rybu zbavíme kůže a kostí, cibuli… více o Máslová pěna s uzenou rybou