
4.2
Kořenovou zeleninu očistíme a pokrájíme, část si necháme stranou na oblohu. Na rozehřátém oleji na velké pánvi ze všech… více o Irská líčka na červeném víně s bramborovou kaší
Jelení filé nebo části jelení kýty dusíme v dobrém zeleninovém základu s brusinkami, švestkovými povidly a vínem.… více o Jelení filé na červeném víně s lesními žampiony, zeleninou a jemným knedlíkem
Červený olej vytvoříme rozpálením obyčejného oleje, do kterého přidáme nakrájenou feferonku. Pak to přidáme k masu a… více o Slepice v červeném oleji
Vlastní úroda je vždy potěšení. A uchovat si ji na zimu je i současným trendem. Jak si poradit… Celý článek
Mražené, chlazené, loupané, neloupané, tygří, bílé… Víte, jak se vyznat v krevetách a jak je… Celý článek
Polévky z rajčat, hlavně těch zralých letních, jsou doslova rajským potěšením. Mají nespočet… Celý článek
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme papriku a česnek. Přidáme rajčata, rajčatový protlak, koření a stále restujeme.… více o PRIMA hrnec s rajčaty
Nejprve si připravíme makovou nádivku: mléko přivedeme téměř k varu a vsypeme do něj pomletý mák, za stálého míchání… více o Maková buchta – skvělá a rychlá
Nejprve si uděláme 9 palačinek, poté začneme s přípravou náplní: tvaroh rozmícháme se 100 g cukru a 1 vejcem, mák… více o Královský štrúdl
Meruňky zalijeme vodou, přidáme 3 lžíce pískového cukru, uvaříme jako kompot. Vychladlé meruňky/kompot rozšleháme nebo… více o Meruňkový koláč s kokosovo-ořechovou polevou
Do tvarohu postupně zamícháme máslo, vejce, mouku a jablka. Potom vymícháme s mlékem. Na lívanečníku (pánvi) opékamé po… více o Tvarohovo-jablečné lívanečky
Starý chleba namočíme přes noc, pak vÿmačkáme vodu, dáme do mísy a s přísadami uděláme těsto jako na bramboráky, nebo… více o Chlebové placky
Houby namočíme,uvaříme a nakrájíme.Housky pokrájíme a necháme v mléce rozmočit.Do houskové kašičky zamícháme… více o Hubník
Očištěně maso nakrájíme na malé kousky a uvaříme v osolené vodě. Do polévky přidáme na hrubo nastrouhanou kořenovou… více o Polévka s hovězím masem
Smícháme všechny tři druhy sýra, žloutek, pepř a pažitku. Na polovinu těstovinového plátku dáme vždy jednu lžičku… více o Ravioli se špenátem a třemi druhy sýra
Všechny ingredience zamícháme dohromady, až vznikne těsto, které se dá rozválet. Na hledké mouce pak válíme placky… více o Jihočeské zelňáky
Kulatému hermelínu seřízneme vodorovně vršek a vnitřek opatrně vydlabeme. Lépe to jde, když má hermelín tekutější… více o Plněný hermelín s ořechy
Nakrájejte cibuli a Gothaj(Gothaj na "hranolky")a nechte cca 10-15 minut smažit na pánvi.Tešně před dosmažením přidejte… více o Česká čína