
2.67
Horkovzdušnou troubu necháme předehřát na 225 °C. Vytáhneme si formu a vyložíme ji papírem na pečení, popř. vytřeme… více o Dort s překvapením
Připravíme si těstíčko: 100 ml vody smícháme s hladkou moukou, přidáme mletou papriku, koření a česnek. Krůtí prsa… více o Krůtí kapsa s překvapením
Z brambor, mléka a másla uděláme hustou kaši, kterou rozetřeme na pomaštěný plech (ideální velikost 30×20 cm).… více o Bramborová příloha s překvapením
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Potravinové alergie a intolerance trápí statisíce lidí, kteří si musí dávat velký pozor na to,… Celý článek
Zapomněli jste včas vytáhnout maso z mrazáku? Komu se to někdy nestalo… Naštěstí existuje… Celý článek
Do vody dáme heru a sůl, přivedeme k varu. Do vroucí vody a za stálého míchání přisypeme polovinu (200 g) mouky a… více o Knedlíčky z odpalovaného těsta
Všechny ingredience ušleháme ve šlehači, těsto rozetřeme na vymazaný a vysypaný plech a upečeme. Vychladlý piškot… více o Lehké jablečné řezy
Formu vymazat a vysypat, upéci piškot na 150 °C. Žloutky ušlehat s cukrem, přidat mouku s práškem do pečiva a nakonec… více o Polský zákusek
Suroviny zpracujeme na těsto, které vyválíme 3 mm silné. Vykrajujeme kolečka s průměrem 4-5 cm a do poloviny z nich… více o Kočičí oči
Množství surovin záleží na počtu strávníků. Na jednu kapsu potřebujeme cca 6 koleček Poličanu a 0,5 cm plátek Nivy … více o Kapsy s poličanem a nivou
Nakrájíme lilek na kostičky, nasolíme a necháme vypotit. Poté ho opláchneme vodou a důkladně osušíme. Rajčata spaříme,… více o Ratatouille
Cukr, máslo a žloutky utřeme a přidáme zbyle ingredience. Sníh lehce vmícháme až nakonec. Do vymazané formy dáme půl… více o Kočičí oči
Těstoviny si uvaříme podle návodu na obale. Mezitím si nakrájíme česnek, balkánský sýr a klobásky. Klobásky na… více o Zapečené těstoviny s rajčaty, klobáskou a balkánem
Žloutky, cukr, štávu a kůru z citronu třeme do pěny a potom přidáme hladkou mouku po částech, aby se hmota nesrazila.… více o Opilý Izidor
Anglickou slaninu nakrajíme na kostičky a osmahneme na trošce tuku, zalijeme zakysanou smetanou, řidáme kukuřici nebo… více o Bílá omáčka na špagety
1. Řízky naklepeme, ochutíme jako obvykle, mírně posypeme vegetou. 2. Housky se slaninou nakrájíme na malinké kostičky… více o Pikantní drůbeží řízky
Brambory najemno nastrouháme a pokropíme horkým mlékem, aby nezhnědly. Osolíme, opepříme, přidáme kmín, prolisovaný… více o Bramborák rodeo II.