
3.5
Mleté maso smícháme se všemi ingrediencemi. Přidáme housku namáčenou v mléce. Vypracujeme bramborové těsto a vyválíme… více o Bramborová roláda s mletým masem
Osmažíme najemno nakrájenou cibulku, přidáme první část česneku. Vložíme mleté maso a restujeme ho až do měkka.… více o Fazole s mletým masem
Cibuli nakrájíme na drobno a s česnekem orestujeme na olivovém oleji. Poté přidáme maso a řádně opepříme. Když je maso… více o Špagety s mletým masem
Snadné, chutné a levné, takové jsou recepty z brambor, které si můžete dopřát k obědu i večeři… Celý článek
Podzimní dny s sebou přinášejí chladnější večery, ve kterých přijdou vhod teplé a vydatné… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Spousta lidí dělá kompot ze švestek, jablek nebo hrušek, ale zkusili jste někdy připravit… Celý článek
Brambory očistíme, nakrájíme na kostky, zalijeme vodou tak, aby byly jenom zakryté, osolíme a uvaříme. Zelí se šťávou… více o Kapustnica s jogurtem
Hluboký plech vymažeme tukem a vysypeme moukou (můžeme použit pouze pečící papír), vejce šleháme s cukrem a trochou… více o Nugátový řez
Ze surovin zpracujeme těsto, nenecháme kynout a rozdělíme na 10 dílů. Z každého dílu vyválíme kolečka o velikosti… více o Plněné rohlíčky bez kynutí
Na vál prosijeme mouku, nakrájíme tuk, přidáme vejce a vykynutý kvásek. Zpracujeme těsto a ihned pracujeme (nenechává… více o Tetiny ořechové řezy
V určeném množství kávy rozehřejeme med a cukr, necháme přejít varem a odstavíme. Vychladlý - vlažný rozvar vlijeme do… více o Židovský medovník z domácí pekárny
Na sádle osmahneme mírně naklepané osolené kotlety až se maso zatáhne. Kotlety vyjmeme z pánve a na výpeku osmahneme na… více o Kotlety v pivní omáčce
Jablka oloupeme, přepůlíme, očistíme od jadýrek, pokapeme citronem, větší jalblka naspodku lehce seřízneme. Zahřejeme… více o Jablíčková dobrota
Ve vroucí vodě necháme rozpustit bujón (je jedno, zda bude zeleninový či masový). Potom přidáme špenát a necháme… více o Špenátová polévka
Mrkev a petržel nastrouháme nahrubo. Pak podusíme na másle a zalijeme asi 1,5 l vody. Přidáme vegetu a vaříme dokud… více o Mrkvičková polévka
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a… více o Pravé vanilkové rohlíčky
Mascarpone našleháme s cukrem, do skleněné formy čtvercového tvaru ji dáme na dno, na ni vyskládáme piškoty namočené ve… více o Senzační tiramisu bez náhražek
Cuketu očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a okořeníme mletou červenou paprikou. … více o Cuketová omáčka