Vepřové kotlety naklepeme, osolíme a posypeme kořením. Drobně nakrájenou cibulku osmahneme a přidáme kotlety, které po obou stranách opečeme. Vše podusíme na mírném ohni a podléváme červeným vínem. Kotlety občas obrátíme. Před koncem přidáme prolisovaný česnek a přilijeme zbytek vína. Potom odkryjeme a necháme šťávu vypéct, ale ne úplně. Na talíři potřeme kotletu hořčicí a posypeme vrstvou nastrouhaného sýra. Kotlety polijeme vypečenou šťávou. Podáváme s brambory nebo s opečeným bramborem.
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na…
více o Frankfurtská hovězí pečeně
Penne uvaříme al dente podle předpisu. Na teflonové pánvi rozehřejeme máslo a přidáme hrášek a chřest nakrájený na 3cm…
více o Penne s hráškem a chřestem
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,…
více o Cibulový salát s houbami