Labužnické rybí filé

5

hodnoceno: 2
Příprava: 40 minut
Porce: 4
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • sůl
    • hladká mouka
    • 3
      ks vejce
    • 600
      g rybí file
    • 2
      dl mléko
    • pepř mletý
    • 100
      g anglická slanina
    • 80
      g tvrdý sýr

Postup přípravy receptu

  • Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu. Do misky z varného skla střídavě pokládáme vrstvu slaniny a filé. Nastrouháme sýr, promícháme jej s vejci, osolíme, opepříme a vyšleháme. Touto směsí filé zalijeme a dáme péct do trouby vyhřáté na zhruba 175 °C.
  • Podáváme s bramborovou kaší a okurkami.
Zařazení: Maso Rybí

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: