Labužníkova specialita

3.5

hodnoceno: 2
Příprava: neuvedeno
Porce: neuvedeno
Kalorie: neuvedeno

Suroviny

    • 1
      ks cibule větší
    • sůl
    • 2
      ks rajčata
    • pepř mletý
    • 2
      ks paprika různobarevné
    • 400
      g vepřová kýta
    • 150
      g žampiony
    • 300
      g vepřová játra

Postup přípravy receptu

  • Maso omyjeme, osušíme, nakrájíme na kostky, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájíme na půlkolečka, papriky na proužky. Rajčata na špičce křížem nařízneme, spaříme horkou vodou, oloupeme a také nakrájíme na proužky. Na rozehřátém oleji maso ze všech stran orestujeme. Přidáme cibuli a osmažíme ji. Na pánev vsypeme papriku a rajčata, promícháme, podlijeme trochou vody a pod pokličkou dusíme doměkka. Očistíme a na plátky nakrájíme játra a žampiony. V jiné pánvi rozehřejeme olej a osmažíme játra se žampiony. Vsypeme do masovo-zeleninové směsi, promícháme a krátce podusíme. Nakonec osolíme.
Zařazení: Maso Vepřové

Podobné recepty

Doporučujeme

Další doporučené recepty: