3.5
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme. V průběhu pečení podléváme bílým vínem. Ke konci pečení… více o Labužníkova kuřecí stehna
Maso, solamyl, vejce a ostatní suroviny pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na směs, už… více o Čínská specialita
V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky.… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp
Karamel je v poslední době v kurzu. Nejvíce frčí ve slané verzi, ale abyste ji mohli připravit… Celý článek
Podzim nabízí spoustu skvělých surovin, ze kterých se dá připravit plno výtečných jídel.… Celý článek
Specifická hantýrka zvaná hantec, která neodmyslitelně patří k Brnu, je směsicí hánáckého… Celý článek
Věděli jste, že během vaření a dalších běžných domácích činností uděláme klidně 500–2000 kroků… Celý článek
Brambory a houby dáme vařit do osolené a kmínované vody. Když jsou brambory měkké, zalijeme je smetanou s rozkvedlanou… více o Kulajda
Z přísad na palačinky umícháme hladké těsto, které necháme 30 minut odpočinout (můžeme také použít hotovou směs v… více o Diplomatické palačinky
Žloutky, cukr, vodu a olej šleháme do pěny. Poté přidáme mouku s práškem do pečiva, obarvíme těsto kakaem a nakonec… více o Krémové řezy s vaječným koňakem
Maso nakrájíme na kostičky, osolíme, opepříme a na oleji pečlivě osmahneme. Oloupané syrové brambory nakrájíme na… více o Hovězí maso s bramborem v alobalu
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme… více o Kuřecí steak v pita chlebu
Uděláme kvásek,postupmě přidáme všechny suroviny.Husté těsto necháme dobře vykynout.Pečeme v lívanečníku. Potíráme… více o Domácí lívance
Žloutky ušleháme s cukrem, přidáme vodu a olej, mouku smíchanou s práškem do pečiva, kakao a nakonec z bílků ušlehaný… více o Malinové řezy kakaové
Nejprve si připravíme kvásek. Do mísy rozdrobíme droždí a společně s cukrem utřeme do pěny. Přilijeme několik lžic… více o Škvarkové placky
Očistěné, vyprané houby nakrájíme na kousky. Do kastrolu dáme sádlo a na drobno pokrájenou cibli. Cibuli necháme… více o Houbová omáčka
Na marinádu prešľaháme olej s citrónovou šťavou, sójovou omáčkou, cukrom octom a "utreným" cesnakom. Zo šampiňónov… více o Hubové carpaccio
Kosti uvaříme a obereme do mísy, přidáme hrášek, uvařené těstoviny, na slanině osmahlou cibuli a zeleninovou směs. Vše… více o Uzenofleky
Tuk nastrouháme do mouky, zpracujeme všechny přísady v nelepivé těsto a necháme chvíli v ledničce odležet (stačí, než… více o Domácí listové těsto