
3.5
Maso osolíme, poprášíme paprikou, dáme na plech a přiklopíme. V průběhu pečení podléváme bílým vínem. Ke konci pečení… více o Labužníkova kuřecí stehna
Maso, solamyl, vejce a ostatní suroviny pořádně promícháme. Cibuli nakrájíme na kolečka a poklademe na směs, už… více o Čínská specialita
V papiňáku nejdříve lehce na másle nebo olivovém oleji osmažte cibuli nakrájenou na půlkroužky a česnek na plátky.… více o Tartiflette: Francouzská specialita z Alp
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Pojďme si říct, že v tomto případě je asi jedno, jestli jde o ňoky, noky nebo jak se jim to… Celý článek
Jednou z klasických podzimních surovin je zářivě oranžová dýně a dokonale jemný krém je podle… Celý článek
Řízky osolíme, opepříme a opečeme na oleji. Přidáme kostičky šalotky, přilijeme vívo a vývar, vmícháme petrželku a… více o Kuřecí prsíčka po florentinsku
Nejdřív smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a kakao, přidáme rozpuštěnou Heru, do které jsme dali při rozpouštění… více o Čokoládová bábovka bez vajec
Do mixéru vložíme tvaroh v kostce a všechny uvedené suroviny. Důkladně promixujeme. Když je hmota moc hustá, můžeme… více o Maminčin Pribináček
Vše smícháme dohromady, dáme péct do trouby 170°C. Potřeme krémem, pokapeme čokoládou (cik-cak) a posypeme mletými… více o Orgasmus
Maso nakrájíme na nudličky a naložíme asi na 1-2 hodiny do směsi z prolisovaného česneku, olivového oleje a sojové… více o Kuřecí prsa s cuketou
Jablka nastrouháme na hrubém struhadle a přidáme hrubou mouku. Smícháme a necháme 2 hodiny odpočívat. Pak přidáme vejce… více o Jablečné knedlíky
Z mouky, tří vajec a několika lžic vody připravíme tuhé nudlové těsto. Uhněteme je, necháme chvíli odležet, potom těsto… více o Zapečené flíčky se šunkou
Nakrájenou cibulku osmahneme na pánvičce dozlatova a přidáme nakrájené kuřecí prsní řízky. Mícháme. Necháme chvíli… více o Čína s rýží – rychlá, levná, skvělá
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
1. V hrnci rozpustíme máslo, nasypeme hladkou mouku a uděláme zlatou jíšku, kterou zalijeme vodou nebo vývarem a dobře… více o Babiččina chlebová polévka
Cuketu očistíme a nakrájíme na malé kostky. Na oleji osmažíme nakrájenou cibuli a okořeníme mletou červenou paprikou. … více o Cuketová omáčka
Rajčata s mozzarellou nakrájíme na plátky. Cibuli a česnek oloupeme a nakrájíme na drobno do menší misky. Zakápneme… více o Zapečené caprese