![Lasagne se zelím a (nejen) telecím masem Lasagne se zelím a (nejen) telecím masem](https://ms2.ostium.cz/instance/web-recepty/j6jJH9Pl/h208w300t.jpg)
4
Zeleninu nakrájíme na kostičky a orestujeme dorůžova. Přidáme 3 lžíce cukru a necháme ho zkaramelizovat. Přidáme… více o Skvělá a jednoduchá rajská
Vezmeme si půl litrový hrnek. Dáme do něj kávu a cukr. Zalijeme horkou vodou. Nalijeme mléko, smetanu nebo obojí.… více o Ledová káva
Na troše oleje (nebo másla) necháme rozpustit kvasnice. Přidáme vejce, promícháme, necháme vejce trochu srazit.… více o Rychlá a jednoduchá kvasnicová polévka
Pečení v popelu je jedna z nejstarších metod přípravy jídla, která dodává pokrmům… Celý článek
Tenhle dort je už tak trochu legenda. Tmavé vláčné těsto po upečení připomíná černé pivo a… Celý článek
Každé dítě ví, že sladké třešně chutnají nejlépe utržené přímo ze stromu. Nicméně moučníky s… Celý článek
Grilování k teplým letním měsícům neodmyslitelně patří. Kdo by odolal masu lehce provoněnému… Celý článek
Zeleninu a jablka drobně nakrájíme a vše smícháme dohromady. Solíme dle potřeby. více o Cibulová pomazánka
Těsto: plech vymažeme a vysypeme hrubou moukou. Všechny ingredience smícháme a vlijeme na plech. Rozhrneme ke krajům.… více o Buchta s rosolem
Sýr smícháme s vejcem, škrobem, na kostičky nakrájenými žampiony a šunkou, solí a kořením. Tvarujeme kuličky a smažíme.… více o Smažené sýrové koule se žampiony
Sušené houby namočíme alespoň na 1/2 hodiny do studené vody. Brambory oloupeme, omyjeme a nakrájíme na malé kostky.… více o Bramboračka se sušenými houbami
maso se nakrájí na malé kousky,osolí a okoření. Potom se orestuje na oleji.Kukuřice se uvaří.Rajčata a okurka se… více o Tortilky
Troubu rozehřejeme na 170 C. Maso omyjeme a osušíme. Dále na povrch pak vetřeme sůl a pepř. Do pekáče položíme… více o Roast Beef Pepper
Cibuli, česnek a rozmarýn osmahneme, přidáme oloupaná nakrájená rajčata Přilejeme červené víno, osolíme, opepříme a… více o Těstoviny s játry
Do marinovací misky dáme prolisovaný česnek, citronovou šťávu, rozmarýn. olej a hořčici. Ingredience dobře promícháme… více o Grilovaná krkovice na rozmarýnu
Lilek omyjeme a nakrájíme na kolečka cca 0,5 cm. Osolíme a necháme vypotit asi 30 minut. Po vypocení kolečka lilku… více o Parmigiana – italský zapečený lilek (odlehčená verze)
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a po stranách nakrojíme, aby se při smažení nezkroutily. Takto připravené řízky z… více o Hořčicové řízky
Uvaříme brambory,scedíme,Přidáme máslo a horké mléko a vyšleháme.Přidáme vejcea strouhaný sýr a vyšlehat. Orestujeme… více o Bramborová kaše zapékaná s mletým masem
Plátky krkovičky po stranách nakrojíme, aby se nám nekroutily. Naklepeme, osolíme, opepříme a zlehka potřeme hořčicí.… více o Gulášová krkovička