
2.67
Kuře vykostíme podélným řezem kolem krku a páteře i s celou kostrou. Klouby křídelní a kyčelní kosti oddělíme řezem od… více o Galantina z kuřete
Očištěné kuře vykostíme, z masa stáhneme kůži a nakrájíme ho na větší kostky. Připravíme si oprané hlavičky žampionů a… více o Chalupářský špíz z kuřete
-rohliky nakrajime na kolecka -pridame ostatne ingredience -pridame pomlete jatra s cesnekem pomletim nebo … více o plnka do kurete nebo srnciho hrbetu
Jablečný závin neboli štrúdl je taková typická podzimní rychlovka, kterou všichni milujeme.… Celý článek
Šípky nejsou jenom krásnou přírodní dekorací, která na podzim lemuje polní a lesní cesty… Celý článek
Nic naplat, tuk je nositelem chuti, a proto krkovice patří k nejlepšímu vepřovému masu. Navíc… Celý článek
Vinobraní je v plném proudu a s ním i ochutnávky vína a burčáku. Výroba vína je poměrně… Celý článek
Vše kromě švestek a drobenky smícháme, dáme na plech vyložený papírem na pečení, poklademe švestky a posypeme drobenkou… více o Švestkový koláč
Nožky žampionů oddělíme od kloboučků. Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli, přidáme nasekané nožky žampionů, chvíli… více o Plněné žampiony s nivou
Proč je u mouky a cukru to „přibližně“? Řiďte se vahou vajec. Šest vajec položit na váhu, zvážit je i se skořápkou a… více o Pravý piškot
V malé misce smícháme ocet, hořčici a šalotku. Velmi pomalu přiléváme olej a šleháme, až se spojí v emulzi. Osolíme a… více o Vinaigrette
Z tvarohu, smetany a cukru vyšleháme hladkou hmotu. Čokoládu, tuk a kakao rozpustíme ve vodní lázni. Připravíme si… více o Mražený Míša
Předehřejte troubu na 200 ° C V míse smíchejte sekanou, vejce, sůl, pepř, nakrájenou šalotku a na plátky nakrájený… více o Terrine Campagnarde
Brambory očistíme a nakrájíme na hrubé kostky, zalijeme vodou, přidáme včetně nálevu, osolíme, opepříme, přidáme kmín a… více o Šumavská kulajda se zastřeným vejcem
Tuňáka slijeme, důkladně promícháme s ricottou, parmezánem, vejcem a trochou čerstvě nasekané petrželky, zahustíme… více o Báječné tuňákové placičky s ricottou
1. Brambory, mrkev a pastinák oloupejte a nakrájejte na co nejtenčí plátky(třeba v robotu). 2. Troubu předehřejte na… více o Smetanové brambory Michopulu
Pažítku nasekáme nadrobno. Tuniaka scedíme. V miske spolu zmiešame obe suroviny. Pridáme vajcia a múku. Dochutíme soľou… více o Tuniakové karbonátky so salsou
Do mouky přidáme vodu, droždí, sůl a olej a zaděláme těsto. Rozděláme ho na plech pomocí rukou namazaných olejem.… více o Americká pizza
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu… více o Masová směs na pánvi