4
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm silná kolečka, pórek také. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní… více o Pórkové brambory
Brambory omyjeme a uvaříme ve slupce s kmínem téměř doměkka. Prochladlé brambory oloupeme a nakrájíme na plátky.… více o Alpské brambory
Oloupané brambory nakrájíme na kostky, cibuli na kolečka. V míse vše promícháme se strouhankou a olejem, osolíme a… více o „Pískové“ brambory
Poctivé polévce s domácími nudlemi se máloco vyrovná. Domácí nudle mají pevnější strukturu,… Celý článek
Staročeská polévka v podobě kaldounu klokotala na kamnech vždy, když se připravovala drůbeží… Celý článek
Venkovní teploty bohužel klesají dolů, a tak až domů dorazíte zkřehlí, uvařte si rychlou… Celý článek
Jak vypadá perfektní zelí, které krásně doladí chuť pečené husy? Máme pro vás tipy, jak zelí… Celý článek
Z mouky, soli a nakrájeného másla vytvoříme žmolenku a pomocí vody zpracujeme těsto. Vodu přidáváme postupně. Těsto… více o Taštičky se sýrem cottage
Z konzervy vylejeme vodu, do mísy dáme tuňáka, zakapeme olivovým olejem, pokapeme citronem, přidáme jemně nasekanou… více o Tuňáková pomazánka
Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec
Opražíme nasucho housku nakrájenou na kostičky v troubě dozlatova. Cibulku nasekáme najemno, zpěníme na másle, přidáme… více o Kuře pečené s jemnou nádivkou
opláchnutý a drobně nakrájený pórek zalijeme vodou, mírně opepříme, osolíme a uvaříme ve vodě do měka. z másla a… více o Pórková polévka s vejcem
Vše postupně vložíme do pekárny a zvolíme program DORT. Pro zpestření můžeme po pípnutí přidat hrozinky, ořechy nebo… více o Perník z pekárny
Mouku smíchejte ze soli a pepřem.A přidejte Vajíčka.Potom to zamícháte.A přidáte Cukr u míchání.zapněte mezitím si… více o Rychlé báječné palačinky
Začněte drobenkou. Smíchejte cukr krupici, mouku a máslo a asi dvě minuty je přemílejte mezi prsty. Zhruba půl hrnku… více o Rychlovka s broskvemi
Filet osolíme a opepříme, položíme na pomaštěný pečící papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme… více o Cibulový filet
Suroviny zpracujeme ve vláčné těsto a necháme ho 1h v lednici odpočinout. Stačí na 4 nohavice štrůdlu. více o Těsto na štrúdl
Čerstvou pažitku, petrželku a šalotku rozsekáme v robotu. Přidáme tvrdý tvaroh, majonézu, plnotučnou hořčici, sůl a… více o Bylinková pomazánka
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu… více o Masová směs na pánvi