
2.95
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 30… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů
Kuličky arónie otrháme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly právě ponořeny. Vaříme, přidáme omytý a pokrájený citron… více o Likér z arónie
U nás se jim říká rozbouchnuté brambory nebo zkráceně bouchačky. A slavný britský šéfkuchař o… Celý článek
Jablečné koláče jsou osvědčení domácí utěšitelé. Ať už je to klasický páj z křehkého těsta,… Celý článek
Podzim je obdobím barevných listů, hustých polévek a také časem, kdy si můžete opět po roce… Celý článek
Mleté maso má dvě hlavní výhody. Je rychle hotové a seznam skvělých receptů z něj je… Celý článek
Kuřecí maso nakrájíme na kostičky asi o hraně jednoho centimetru. Dva bílky ušleháme s hladkou moukou, slabě osolíme a… více o Kuře Kung - Pao
Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na másle a necháme vychladnout. Brambory oloupeme a nastrouháme na jemném… více o Boubínské bramboráčky
Směs smícháme, udusáme a necháme odpočinout, až rohlíky vypijí vodu z brambor (30-120 minut). Pak uplácáme koule… více o Chodské knedlíky – bosáky
Brambory, cibuli, mrkev, jablko nakrájíme na plátky, dáme do mísy zakapeme olejem, dáme česnek nasekaný na drobno,… více o Kuřecí stehna po řecku
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky
Smíchat mléko .žloutky,mouku,sůl,petrželku,oříšek,touto směsí zalít rohlíky a přidat sníh.Vzniklé těsto balit jako… více o Karlovarský knedlík
Pokrájíme si na drobno ořechy a čokoládu. Heru utřeme s cukrem, oddělíme žloutky od bílků a do Hery s cukrem přidáme… více o Kokosová bábovka s ořechy a čokoládou
Omyté růžičky květáku uvařte na páře či ve vodě na skus , stačí přibližně 5 až 7 minut. Poté rozehřejte řepkový olej ,… více o Květákový mozeček
Maso (podle počtu osob) nakrájíme na malé nudličky nebo kostičky, okořeníme (kari až do omáčky, aby nezhořklo) a… více o Maso se smetanovo-hořčičnou omáčkou
Můžeme použít na jakékoli maso. Nejlépe kuřecí a vepřové. Množství je na cca 12-14 kuřecích spodních stehen. … více o Sladko-pikantní marináda na maso
Rozpalte gril na vysokou teplotu. Ve velké pánvi zahřejte olivový olej a doměkka na něm osmahněte cibuli; trvá to asi… více o Zapečené gnocchi
1. Necháme rozehřát Heru nad plotnou. 2. Smícháme mouku,cukr,solamyl,kakao,vejce,1 smetanu,med a dolijeme rozehřátou… více o Michalčin medovník