
2.95
Smetanu ke šlehání spolu s kaštany a čokoládou za stálého míchání přivedeme k varu a ihned odstavíme z plotny. Hmotu,… více o Vánoční likér z ledových kaštanů
Smícháme sypké ingredience, poté přidáme mléko, vejce a nakonec olej a med. Pečeme v troubě předehřáté na 180 °C cca 30… více o Hrníčkový perník s polevou z ledových kaštanů
Kuličky arónie otrháme do hrnce a zalijeme vodou tak, aby byly právě ponořeny. Vaříme, přidáme omytý a pokrájený citron… více o Likér z arónie
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Už máte doma Labubu? Z postavičky, která vypadá jako malé monstrum s velkýma ušima a šibalským… Celý článek
Jablka jsou nejdostupnější a poměrně levné ovoce mnoha odrůd a chutí. Navíc mají obrovskou… Celý článek
Troubu předehřejeme na 200 °C (horkovzduch 180 °C). Z bílků, soli a 40 g cukru ušleháme pevný sníh. Žloutky a zbylý… více o Osvěžující citronová roláda
Maso si nachystáme, osolíme a opepříme a opečeme na rozpáleném oleji, až se zatáhne a odstavíme je z ohně. Ve větším… více o Ruský guláš
Hlávkové zelí jemné nakrájíme, mírně osolíme, aby pustilo šťávu. Potom přildáme kremžskou hořčici, majonézu a jogurt … více o Zelný salát s rozinkami
Celé kuře rozčtvrtíme a stáhneme z kůže, maso mírně nasolíme. Do vroucí vody přidáme takto lehounce nasolené kuřecí… více o Víkendová rajská omáčka s kuřecím masem
Hovězí maso a slaninu (uzené maso) pokrájejte na kostičky a uvařte do poloměkka v osolené vodě. Přidejte na kostičky… více o Boršč bez zelí
Dáme vařit vodu na těstoviny - na 1/2 kg těstovin asi pět litrů vody. Vodu osolíme a když přijde do varu, přisyspeme… více o Sojové šunkofleky
Vařené, oloupané a vychladlé brambory nastrouháme a se žloutkem, vejcem, solí, krupicí a moukou zpracujeme vláčné těsto… více o Bramborové knedlíky
Zelí nakrájíme na drobno, přimícháme vejce, na proužky nakrájený salám, sekanou nať, sůl, kmín a tolik mouky, aby… více o Placky z kysaného zelí
Grilovací koření smícháme s trochou oleje a vytvoříme marinádu,kterou potřeme kuřecí maso.Maso není nutné dlouho… více o Tortilla plněná kuřecím masem a ledovým salátem
1 Ušlehejte dohladka ručním šlehačem cukr, citronovou kůru, zázvor, vejce a žloutek; zabere to asi 10 minut. Pak… více o Zázvorky
V hlubší zapékací míse nebo menším pekáčku necháme na tuku zesklovatět větší část cibule nakrájené na tenká kolečka.… více o Pikantní buřty v pivu a kečupu
Naloupete syrové brambory (dle množství), zelí (kyselé nebo jiné/dle množství) propláchnete, scedíte, nakrájete na… více o Bramborová bomba