
3.77
Lilek nakrajime podelne na asi 1,5 cm tenke platky. Posolime a nechame vypotit. Osusime. Ricottu smichame s… více o Zapeceny lilek s rajcaty
Zelené mungo fazolky si přes noc namočíme do vody. Poté vaříme cca 15 minut v osolené vodě. Kuskus si těšně před… více o Teplý mungo salát s tofu a kuskusem
Tofu rozmačkáme vidličkou. Na rozehřátém másle tofu podusíme společně s vývarem asi 2 minuty. Poté sejmeme z plotny.… více o Karbanátky z tofu
Houbaření je takový český národní sport. Podle mykologů vyrazí každoročně do lesa na houby… Celý článek
Když je před vámi parný den, nechcete se určitě hned ráno odbourat těžkou snídaní. Zkuste… Celý článek
Smažený sýr neboli smažák si čas od času dopřeje většina z nás. Co může být lepšího než… Celý článek
Rajčata jsou přímo synonymem léta. Právě v tuto dobu jsou červenější, voňavější a ještě… Celý článek
Hlívu dobře opereme, rozdělíme na díly, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a strouhance a osmažíme na sádle/oleji. více o PRIMA řízky z hlívy
Bílky ušleháme s pískovým cukrem. Přidáme žloutky a mouku a ještě nějakou chvilku šleháme. Předehřejeme troubu na 180… více o Těsto na roládu podle Marty Machové
Z konzervy vylejeme vodu, do mísy dáme tuňáka, zakapeme olivovým olejem, pokapeme citronem, přidáme jemně nasekanou… více o Tuňáková pomazánka
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a posypeme podravkou. Pánev vyložíme nakrájenámi měsíčky cibule asi centimetr vysoko,… více o Vepřové maso se sýrem
Normálně okořenit stehýnka, dát zprudka opéci, dochutit pepřem, solí a tymiánem - tím malinko. Pak podlít (já prakticky… více o Borůvková kuřecí stehna
Vše smícháme a natřeme (stěrkou) na pečicí papíry na 2 plechy. Pečeme 8-10 minut na 180 °C. Necháme vychladnout a… více o Alenčin medovník
Ledový salát natrháme do mísy na malé kousky, přidáme nakrájená rajčata, papriky, okurku, posypeme trochou vegety,… více o Jednoduchý lehký zeleninový salát
Náplň: - 1/2 kg tvarohu (ne vaničkového) - 25 dkg másla - cukr moučka podle chuti - až 12 lžic smetany (záleží na… více o Kinder mléčný řez
Všechny suroviny na těsto dobře propracujeme a dáme na hodinu odpočinout do lednice. Těsto vyválíme silné asi 2 mm.… více o Citronové tyčky
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva, brambory, sůl, pepř, nasekané bylinky. Zvlášť si rozšleháme vejce, hořčici,… více o Bylinkovo-sýrový chléb bez pekárny
1.KROK:VEZMEME SI 2 MISKY 2.KROK: DO KAŽDÉ MISKY ROZKLEPNEME 2 VEJCE A ROŠLEHÁME 3.KROK: DO JEDNÉ MISKY DÁME… více o amoleta z vajec z náplní
Troubu předehřejte na 180 °C. Smíchejte mouku, sůl a cukr. Máslo nakrájejte na malé kousky a postupně přidávejte do… více o Galetky s jahodami