
3.53
Gnocchi uvaříme podle návodu na obalu nebo na másle opečeme dokřupava. V kastrolu rozehřejeme máslo, přidáme nadrobno… více o Gnocchi se žampionovou omáčkou
Víno svaříme s vodou, přidáme žampiony nakrájené na čvrtky (příp. osminky - podle velikosti) a necháme přejít varem.… více o Kuřecí řízky se žampionovou omáčkou
Plát masa naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem (2–3 stroužky) a poklademe slaninou. Plát masa… více o Česnekovo-slaninová roláda s žampionovou omáčkou
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Dochází vám inspirace na večeře a nechcete trávit konec prázdnin v kuchyni? Máme pro vás tipy… Celý článek
Slavit nemusíte jen začátek prázdnin, ale i jejich konec, který se bohužel nezadržitelně blíží… Celý článek
Devětadvacetiletý Luke Vincentini se na rozdíl od většiny cukrářů nevěnuje jen klasickým… Celý článek
Meruňky opláchneme, necháme okapat, pokrájíme na malé kousíčky a promícháme se dvěma lžícemi mouky. V míse utřeme tuk… více o Meruňkový chlebíček
Na oleji osmažit nakrájenou cibuli, posypat paprikou, zalít vodou a přidat nakrájené brambory. Zahustit moukou, přidat… více o Bramborový guláš
Marináda: Koření rozmělníme v hmoždíři a na oleji spojíme. Postup: 1. Játra důkladně propláchneme, osušíme a… více o Provensálská paštika z drůbežích jater
Osmažit na sádle,nebo oleji cibuli 1ks, pak přidat hl.mouku udělat jíšku, dále přidat rajsk.protlak, podusit trochu,… více o Rajská omáčka
Na těstíčko spolu prošlehejte mouku, prášek do pečiva, podmáslí a vejce. Vmíchejte petržel a osolte. Olej rozehřejte ve… více o Křupavé cibulové kroužky
Osolené filé podlijeme trochou vody a podusíme. V hrnci si připravíme z másla a hladké mouky světlou jíšku, zalijeme… více o Norská rybí polévka
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa … více o Cibulové hovězí
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
Do namočených vloček přes noc přidáme strouhaný sýr, krájený pórek na jemná kolečka, 3 rozmačkané stroužky česneku… více o Vločky naslano
Z tvarohu, mouky, vejce soli a oleje zpracovat těsto, rozdělit na půl. Těsto rozválet, rozdělit na kousky a zabalit do… více o Tvarohové knedlíky
Brambory ve slupce omyjeme, a rukou na ně promneme hrubozrnou mořskou sůl. Napíchneme na kovové špejle na špízy a dáme… více o Anglické brambory