3
Zpěníme cibulku, zaprášíme paprikou, vhodíme žampiony, osmažíme. Přilijeme červené víno, povaříme, přidáme nasekaná… více o Omáčka na těstoviny – žampionová
Na wok pánvi trochu rozpálíme olivový olej. Nakrájená rajčata na kostičky dáme do pánve s bazalkou a spaříme je, než… více o Rajčatová omáčka na těstoviny
V mističce pečlivě smícháme kelímek smetany a přibližně 4 trojúhelníčky taveného sýra do hladka, můžeme trochu naředit… více o Rychlá omáčka na těstoviny
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Jen málokterá potravina se vryla do české tradice tak hluboko jako brambory. Když se u nás… Celý článek
Kysané zelí považují odborníci za jednu z nejlepších potravin na hubnutí, zrychlení látkové… Celý článek
Těsto: do mísy dáme umleté ořechy a cukr, promícháme. Přidáme neušlehané bílky a pořádně promícháme. Přikryjem utěrkou… více o Výborné čokoládové rohlíčky
Jablka oloupeme, vyjmeme jadřince, pokrájíme na malé kousky a pokapeme rumem. Ořechy nasekáme, vše nasypeme do mísy.… více o Ruská bábovka
Maso nakrájíme na nudličky, osolíme, posypeme grilovacím kořením a v misce promícháme. Necháme uležet. Mezitím… více o Zapečené kuřecí nudličky
Vše zpracovat v míse, tvořit kuličky, obalovat v krystalovém nebo perlovém cukru a nechat dva dny schnout. Těsto se… více o Rumové kuličky
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka… více o Tvarůžkový steak
Uvařené brambory oloupejte a poté nastrouhejte na jemném struhadle. Přidejte vejce, sůl, mouku, krupici a vypracujte… více o Bramborový knedlík s cibulkou
Ve větší míse utřeme 4 žloutky s 6 lžícemi cukru a pomalu vmícháme Mascarpone. Připravíme asi 6 porcí silné kávy,… více o Tiramisu
Nejprve si připravte těsto: Do šesti ušlehaných bílků zamíchejte prášek na pečení a potom tam postupně přisypávejte… více o Jahodový dortík
Cibule nakrájená na kostičy se osmahne do zlatova .Odebere se přebytečný olej . Osmahne se na cibuli mleté osolené maso… více o Omáčka ke špagetám
Cukr a celá vajíčka utřeme dohromady a pak postupně přidáváme ostatní ingredience. Těsto nalijeme do vymazané a… více o Olejová bábovka s kakaem
Pokud máte čas, naložte den před vařením kuřecí prsa do halali - kuřecí prsa vložíme do hrnce a zalijeme halali i s… více o Blesková „svíčková“ z kuřecích prsou
Zázvor nastrouháme na hrubém struhadle. Loupat ho nemusíme, stačí ho jen dobře omýt, nebo vydrbat kartáčkem. Z citronu… více o Zázvorový macerát - sirup pro dospělé