
4
Na oleji orestujeme cibulku, přidáme na kostičky nakrájené žampiony, klobásu, kuřecí prsa a jablka. Osmahneme,… více o Kuře s jablky
Rozmícháme žloutky s cukrem a mlékem, přidáme mouku s práškem do pečiva. Z bílků ušleháme tuhý sníh, vmícháme do hmoty.… více o Lívanečky s jablky
Očištěná a oloupaná jablka nakrájíme na plátky, podlijeme vodou a podusíme na másle, do kterého přidáme cukr. Vejce… více o Omeleta s jablky
Pokrmy z jednoho hrnce patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou snadné na přípravu a uvařit je… Celý článek
Možná jste si mysleli, že s červnovými jahodami je sezona samosběru u konce. Naopak! Léto… Celý článek
Princezna Diana byla ikonou, nejen pokud jde o styl oblékání. Pro ty, kteří si zakládají na… Celý článek
Lečo patří mezi nejoblíbenější letní jídla. My Češi ho máme rádi pěkně zahuštěné a zjemnělé… Celý článek
Tvarůžky rozstrouháme nebo rozmixujeme, přidáme tuk, mléko a tvaroh. Vše dobře promícháme, přidáme jemně nasekanou… více o Tvarůžková pěna
Na pánvi rozehřejeme trochu oleje, přidáme nakrájený párek na kolečka a trochu osmažíme. Mezitím si nadrobno nakrájíme… více o Výborná špagetovka
Jablka oloupeme a nakrájíme na kostičky a namočíme do vody s citronovou štávou. Na rozpáleném oleji orestujeme kuřecí… více o Kuře na kari s jablky
Oloupané brambory pomeleme na masovém strojku s uzeninou, cibulí a česnekem. Osolíme, opepříme, přidáme majoránku,… více o Bramborová paštika s uzeninou
Do pekárny se postupně dají všechny ingredience (přesně v napsaném pořadí!). Čím čerstvější je mouka, tím lépe. více o Chleba – J&H
Vepřové maso očistíme a dáme do rozpáleného tlakového hrnce opéct NASUCHO ze VŠECH stran dozlatova. Po vložení do hrnce… více o „Vepřovka“ z papiňáku
Chléb namažeme máslem na to nastrouháme na jemno sýr, poklademe kolečky cibule, na jednu stranu kolečka okurky, na… více o Balkánské chleby
Tmavé těsto: Mouku smícháme se solí, práškem do pečiva, prosátým kakaem a moučkovým cukrem. Přidejte na kostky… více o Dvoubarevné kuličkové řezy
Den předem : šlehačky a kaštany zahřát, rozpusti a nechat 1 minutu vařit. Dát vychladit do ledničky do druhého dne. … více o Pařížské kostky od Lucinky
V míse ušleháme 3 žloutky s cukrem do bílé pěny a postupně zašleháme olej, dále do této hmoty zašleháváme střídavě… více o Margot řezy
- vejce uvaříme na tvrdo - nakrájíme cibuli, pažitku na jemno - rozmixujeme sardinky s trochou másla - vše smícháme… více o Vajíčková pomazánka se sardinkami
Nastrouhané a osolené brambory nechte co nejvíc okapat v cedníku.Promíchejte je ještě s citronovou šťávou a nechte… více o Karotkové bramboráčky