
2.75
Brambory propíchneme skrz, dáme péct do trouby na 200 stupňů, asi tak na hodinu. Pozor musí byt omyté a ve slupce.… více o Pečené brambory se špenatovými listy a volským okem
Lososa očistíme, osolíme a posypeme bazalkou. Vložíme do pekáče, poklademe máslem a pečeme. Podléváme bílým vínem.… více o Losos na bílém víně
Lososa očistíme, osolíme, opepříme, posypeme koprem a zakápneme citronem. Necháme půl hodiny v chladu odležet. Na pánvi… více o Losos s koprovým dipem
Jestli jste zaplaveni úrodou cuket ze zahrady, ať už vlastní, nebo někoho z vašich známých,… Celý článek
Co si takhle připravit letní osvěžení ke kávě v podobě buchty s broskvemi? Zabijete tak dvě… Celý článek
Vynikající na chleba a do pomazánek, ale i pro rychlou přípravu teplých pokrmů, jako jsou… Celý článek
Rajská jablíčka se již začala červenat na našich polích, zahradách i balkonech. A jestliže… Celý článek
Jablka oloupeme, zbavíme jádřinců a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme mouku, cukr, prášek do pečiva, kakao,… více o Jablkový koláč s rumem
Pečení: směs 2 lžíce medu, 2 velká vajíčka, 100 g pískového cukru, 50 g másla rozpustíme za stálého míchání ve vodní… více o Medáčky (medové řezy s ořechy)
Z másla, mléka, cukru a čokolády uvaříme hustou hmotu a nakonec vmícháme rum. Do této hmoty přidáme piškoty, hrst… více o Nepečené kouličky z piškotů
Vejce a okurku nakrájet na kostičky, přidat prolisovaný česnek a ostatní přísady a vše smíchat. Podáváme ke… více o Provensálská omáčka
Na trošce oleje osmahneme zlehka cibulku. Když mírně zezlátne, zalijeme vodou a osolíme. Když se začne voda vařit,… více o Můj vlastní kuskus
Vejce,cukr a tuk utřeme. Přidáme mouku s práškem do pečiva, šlehačku a vše zaděláme v těsto, které rozdělíme na 3 díly,… více o Papouškový koláč
Bílky vyšleháme se špetkou soli do hustého sněhu a po částech do něj zašleháváme třetinu moučkového cukru. Žloutky… více o Cukrářské piškoty
Malý pekáč vymažeme máslem a na dno položíme klobásky. Vložíme na 10 minut do vyhřáté trouby (180°C) poté klobásky… více o Tode in the hole
Žloutky s prosátým moučkovým cukrem a vanilkovým cukrem třeme 30 až 40 minut a pak je lžičkou nanášíme do vymazaných… více o Vanilkové rakvičky
Marináda (na lososa): Všechno kromě bylinek smícháme a přivedeme do varu. Přidáme bylinky a necháme vychladnout. Do… více o Grilovaný losos na chřestu s omáčkou Mornay
Do vymazané zapékací mísy (pekáčku) nasypeme vrstvu pokrájené cibule - 600 g. Na cibuli položíme silnější plátky masa … více o Cibulové hovězí
Žloutky vyšleháme s cukrem do pěny, přidáme olej, kávu i se sedlinou, mouku s kypřidlem a dobře promícháme. Nakonec… více o Jednoduchá kávová roláda