2.9
Návod na karamel: Na kvalitní pánev dáme 2 lžičky cukru krystal a udržujeme teplotu na 120°C. Za chvíli se začne cukr… více o Luxusni svickova
V první míse smícháme všechny sypké suroviny. Do druhé mísy dáme tekuté suroviny, ty rozšleháme a následně vmícháme do… více o Luxusní perník
Vejce s cukrem vyšleháme do pěny. Vmícháme mouku a lehce osolíme. Vlijeme do vymazané a moukou vysypané formy. Pečeme… více o Luxusní pomerančový dort
Využijte sezonu dýní a připravte si z nich dýňové pyré – jednu z nejuniverzálnějších a… Celý článek
Mezi všemi ořechy si ty vlašské právem zaslouží stát na nejvyšší příčce. Jsou u nás… Celý článek
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Prsíčka omyjeme, lehce naklepeme a osolíme. Doprostřed masa vložíme plátek sýra a několik koleček klobásy. Svineme a… více o Kuřecí prsíčka ála Lada
Do misky si dáme med a tuk a rozehřejeme. Na vál dáme mouku, cukr a ostatní suroviny. Přilejeme med s tukem. Zpracujeme… více o Vánoční perníčky od Camm
Jogurt rozšleháme v míse s krupicovým cukrem, vejci a olejem, přidáme mouku prosátou s kypřícím práškem, vanilínovým… více o Jogurtový švestkový koláč
Na rozehřátém másle opražíme mouku, opatrně přiléváme mléko, stále mícháme, dokud kaše nezhoustne a nemá hrudky.… více o Slané řezy
Připravíme si alobal, na něj klademe plátky másla, očištěné brambory pokrájené na kolečka, osolíme. Oloupanou cibuli… více o Kotletky v alobalu s bramborem
Dáme si vařit těstoviny, dle vlastního výběru, podle návodu na vybraných těstovinách. Kuřecí prsa nakrájíme na… více o Těstoviny s kuřecím masem a sýrovou omáčkou
Pomeranč a grapefruit oloupeme, rozdělíme je na dílky a vložíme do odšťavnovače. Jablko a hrušku pokrájíme na kousky… více o Džus roznětka pro mozek
Předehřejeme si troubu na 170 stupňů a nachystáme si formu (vymazat a vysypat) a vytáhneme si z ledničky smetanu ke… více o Kokosový mls
Na dno pekáčku dáme na plátky pokrájenou slaninu, a pak už "vrstvíme" - kysané zelí, na něj cibule a jablko (oloupané)… více o Alsaské kotlety
1. Z křídel odřízněte špičky a v kloubu je rozpůlte. 2. Osušte, osolte a smažte v dostatečném množství oleje dozlatova… více o Buvolí křídla
Jahody omyjeme a odstopkujeme, necháme okapat. Změklé máslo v prstech promneme s cukry a moukou do vláčné drobenky. … více o Piškotovo-vanilková bublanina s drobenkou = jahodová
1.Oškrábejte mrkev.Oškrábanou mrkev nastrouhejte na struhadle a přidejte do mísy. 2.Konzervovaný ananas přidejte do… více o Mrkvovo-Ananasový salát