3.5
Osolenou vodu uvedeme do varu. Vložíme do ní makaróny a uvaříme je (asi 15 minut) a scedíme. Slaninu nakrájíme na… více o Makaróny s rajčatovou zálivkou
Směs 1 : vodu s cukrem zahřejeme na 115 stupňu. Mezitim v robotu šlehame bilky a potom do robotu vlejeme horkou směs… více o Makronky
Máslo, cukr, vanilkový cukr a vejce vyšleháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a maizenu. Těsto rozetřeme na plech.… více o Makový koláč s meruňkami
Předvánoční shon začíná, ale i v této době potřebuje rodina něco do žaludku. Poradíme vám, jak… Celý článek
Pokud hledáte vánoční cukroví, které je jednoduché na přípravu a chuťově skvělé, zkuste… Celý článek
Pečení perníkových chaloupek patří k nejkouzelnějším vánočním tradicím. Američanka Natalie… Celý článek
Chutná doslova pohádkově a k Vánocům prostě patří. Vaječný likér můžete připravit jako jedlý… Celý článek
Brambory zatepla nakrájíme na silnější plátky a dáme do mísy. Zbytek smícháme odděleně a vmísíme do brambor. více o PRIMA lehký bramborový salát
Do mísy s moukou a kváskem přidáme ostatní přísady, vypracujeme hladké těsto a necháme 20minut odpočinout. Pak ho… více o Nutelové rohlíčky
Zelí vymačkáme a podusíme na másle. Přidáme prolisovaný česnek, osolíme, opepříme. Klobásu nebo maso pomeleme a… více o Bramborový závin s kysaným zelím
Očištěnou rybí filetu opláchneme a nakrájíme na porce. Mírně osolíme, zvolna smažíme v horkém tuku do zlatova. … více o Losos se smetanovo-česnekovou omáčkou
Maso nakrájíme přes vlákno na plátky. Nařízneme a po obou stranách z prudka orestujeme. Samozřejmě nezapomeneme osolit.… více o Bratislavská roštěná
Žloutky s cukrem utřeme do pěny, přidáme špetku soli a Lučinu. Vše dobře promícháme. Piškoty krátce namočíme do směsi z… více o Tiramisu
Omyté a odblaněné maso osolíme. V pekáči rozpustíme máslo, přidáme na kousky nakrájenou slaninu a maso po všech… více o Telecí pečeně s nádivkou Mandlejáno
Ve vyšší pánvi rozehřejeme olivový olej a máslo, přidáme na proužky pokrájenou cibuli a na mírném ohni 30 minut… více o Krémová česneková cibulačka
Pokud nemáte čerstvé bylinky, použijte sušený tymián, rozmarýn, estragon - 1 lžičku celkem. 1. Cizrnu přes noc namočte… více o Francouzský salát z cizrny
1. Ve větší pánvi rozehřejte máslo a 2 lžíce olivového oleje. Do rozpálené pánve přidejte růžičky květáku a pomalu ze… více o Květákový salát s cizrnou a brusinkami
Na pánvi rozehřejeme olivový olej,osmahneme cibulku, přidáme ostatní ingredience a zalijeme rozšlehaným vajíčkem.… více o Cuketová omeleta
Z mouky, cukru, žloutku, hery, kakaa a mléka vypracujte hladké těsto. Rozdělte je na dvě koule a uložte alespoň na 20… více o Lahodný koláč s tvarohem