
3.5
Osolenou vodu uvedeme do varu. Vložíme do ní makaróny a uvaříme je (asi 15 minut) a scedíme. Slaninu nakrájíme na… více o Makaróny s rajčatovou zálivkou
Směs 1 : vodu s cukrem zahřejeme na 115 stupňu. Mezitim v robotu šlehame bilky a potom do robotu vlejeme horkou směs… více o Makronky
Máslo, cukr, vanilkový cukr a vejce vyšleháme. Přidáme mouku s práškem do pečiva a maizenu. Těsto rozetřeme na plech.… více o Makový koláč s meruňkami
Pokrmy z jednoho hrnce patří mezi ty nejoblíbenější. Jsou snadné na přípravu a uvařit je… Celý článek
Možná jste si mysleli, že s červnovými jahodami je sezona samosběru u konce. Naopak! Léto… Celý článek
Princezna Diana byla ikonou, nejen pokud jde o styl oblékání. Pro ty, kteří si zakládají na… Celý článek
Lečo patří mezi nejoblíbenější letní jídla. My Češi ho máme rádi pěkně zahuštěné a zjemnělé… Celý článek
Na oleji orestujeme cibuli, přidáme papriku a česnek. Přidáme rajčata, rajčatový protlak, koření a stále restujeme.… více o PRIMA hrnec s rajčaty
Listové těsto rozválíme a nakrájíme na čtverce velké tak, abychom do něj mohli zabalit celý hermelín, posypeme kořením … více o Hermelín v listovém těstíčku
Připravíme marinádu - olivový olej, med, anýz, rozmačkaný česnek, grilovací koření a worchester smícháme dohromady a… více o Medová kuřecí prsa
Na oleji osmahneme jemně krájenou cibulku, přidáme scezené žampiony, necháme jen tak převalit, přidáme špenát, podusíme… více o Špenátový závin
Do rozemletých jater přidáme sádlo, vejce, šlehačku, sůl a pepř. Vše dobře vymícháme. Formu na srnčí hřbet vyložíme… více o Domácí paštika
Heru, cukr a žloutky ušleháme dohladka a všleháme tvaroh. Poté postupně vmícháme sníh a polohrubou mouku s práškem do… více o Tvarohová bábovka z Hery
V mléce rozkvedláme mouku, cukr, máslo - vše vaříme 3 minuty. Přidáme ořechová jádra nakrájená na nudličky a… více o Marokánky Petra
Napřed si fazole namočíme přes noc a druhý den je povaříme 20 minut v patlanci (Papinově tlakovém hrnci) společně s… více o Fazolačka aneb žádný hněv a žádná rvačka
Rybí filé namočíme do osoleného mléka, nakrájíme je na plátky a osolíme. Na tenčí plátky nakrájíme i anglickou slaninu… více o Labužnické rybí filé
Vše smíchat a poté tvarovat do různých tvarů. Až bude toto hotovo upect v troubě na 150 stupnů 30 minut. POZOR NENI TO… více o Těsto na modelování
Řízky naklepeme, osolíme a opeříme, vložíme do olejem vymazaného pekáče. Na řízky nasypeme drobně pokrájenou mrkev,… více o Boloňské řízky – zapečené
Vše rozšlehat a dát vařit za stálého míchání. Až začne čpět vůně octa, dát vychladnout. Většinou přidávám velkou… více o Úža zálivka do bramborového salátu mého pantáty