
3.91
Žloutky, cukr a vodu ušleháme do pěny (když děláme ručně vařečkou, tak alespoň půl hoďky). Přidáme promíchanou mouku s… více o Makovec s krémem
Suroviny na těsto vymícháme do hladkého těsta, které nalijeme na vymazaný a vysypaný plech. Na těsto nasypeme švestky,… více o Makovec se švestkami
Všechny suroviny smícháme, těsto nalijeme do vymazaného a vysypaného plechu a pečeme ve středně vyhřáté troubě. Na… více o Makovec bez vajec
Při pohledu na její sladké výtvory je někdy těžké uvěřit, že jsou opravdu k jídlu. Kristina… Celý článek
Máte-li velkou úrodu rajčat, jistě přemýšlíte, jak je chutně zužitkovat. Zkuste je usušit. Je… Celý článek
Vybrat kvalitní kečup je občas složitější, než se zdá. Může se v něm schovávat velké množství… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Hovězí maso omyjeme, vložíme do studené osolené vody, uvedeme do varu a na mírném ohni vaříme doměkka. Na rozehřátém… více o Ukrajinský boršč
Syrovou řepu oloupeme a nastrouháme, přidáme strouhaná jablka, jemně krájenou cibuli a překrájené sultánky (překrájením… více o Čatní z červené řepy
Těsto na makovník připravíme dle návodu na obalu. Na druhé těsto si do mísy vložíme 3 žloutky, odvážený krupicový… více o DUO řezy
Uvaříme uzené maso. Do hrnce dáme nakrájené brambory, kysané zelí a kusy uvařeného uzeného. Uvaříme ve vývaru z uzeného… více o Horehronské koleno
Z přísad vypracujeme těsto. Vyválíme ho a vložíme do dortové formy, přičemž vyložíme dno a boky do výšky 4 cm. Na dno… více o Rebarborový dort s tvarohem
Vše očistíme a pomeleme, přidáme olej, ocet, cukr a Deko a vaříme 2 hodiny. Plníme do sklenicek a sterilujeme 20 minut… více o Pálivec
Do mírně ohřátého medu zamíchejte uvařenou silnější kávu, cukr, vejce, sodu, koření a med a přidejte tuto směs do mouky… více o Včelařův perníček
z uvedených ingrediencí vypracujeme těsto vyválíme 2 placky naplníme strouhanými jablky se skořicí rozinkami ořechy a… více o Jablečný koláč
Pokud pečete občas kuře jen tak se slaninkou a cibulí, vždy něco zbyde. Tyto zbytky obereme a vložíme zpět do pekáčku… více o Bramboláda se zbytky kuřete
Šlehačku vylijeme do hrnce a přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání povaříme-necháme… více o Likér z ledových kaštanů
Oloupané brambory nakrájíme na tenká půlkolečka, cibuli na kroužky, kuřecí maso na kostičky. Menší zapékací misku… více o Brambory zapečené s kuřecím masem
Na lžíci oleje zpěníme najemno nakrájenou cibuli a česnek, posypeme mletou paprikou, zasmahneme, zalijeme vývarem a… více o Zelnice