Malinový krém na makrónky

Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy… více o Malinový krém na makrónky
2.81
Maliny rozšlehám s mlékem, žloutky se škrobem. Mléko s malinami zahřejeme na 60 stupňů a přidáme cukr se škrobem. Vždy… více o Malinový krém na makrónky
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a… více o Rybičková pomazánka z makrely
Uzenou makrelu obereme do misky, pečlivě vybereme kostičky. Jde to dobře, makrela nemá moc kostí. Maso trochu… více o Karbanátky z uzené makrely
Kdo by nemiloval palačinky! A tuhle palačinku z trouby zvanou Dutch baby budete milovat ještě… Celý článek
Máte rádi plněné tortilly? Pak byste určitě měli znát trik, který koluje na sociálních sítích.… Celý článek
Jablečný závin neboli štrúdl patří mezi speciality nejen české kuchyně. Stejně tak je… Celý článek
Bývalá francouzská herečka Brigitte Bardot, která je dodnes považována za jeden z prvních… Celý článek
Žloutky vymícháme s 300 g cukru, přidáme olej, vodu, mouku, prášek do pečiva a sníh. Zvlášť promícháme mák se 150 g… více o Obrácený makový jablečník
Suroviny na tmavé těsto smícháme a vyválíme placku, kterou vložíme na vymazaný a vysypaný plech. Na ni dáme náplň z… více o Tvarohové řezy trojbarevné
Nakrouhané zelí povaříme v osolené vodě, scedíme a vymačkáme. Přidáme nakrájené rohlíky, osmaženou pokrájenou cibulku,… více o Nádivka ze zelí
Celá vajíčka vymícháme (nejlépe ručním šlehačem) s krystalovým cukrem a vanilkovým cukrem. Přidáme olej a promícháme.… více o Muffinky
Vepřovou pečeni vykostíme, osolíme, opepříme, na pánvu opečeme, obalíme v nasekané petrželi a utřeném česneku. Takto… více o Vepřová pečeně v listovém těstě
Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé… více o Krkovička pečená s játry a cibulí
Mleté maso osmahneme na cibulce a oleji, přidáme rajský protlak, zeleninu pokrájenou na kousky a prolisovaný česnek… více o Zapečené mleté maso
Zelí očistíme a nakrouháme na jemno. Nakrájíme cibuly , raději také na jemno. Křen nastrouháme na jemném struhadle. … více o Zelí s křenem
Postup v domácí pekárně: do pekárny postupně přidáme suroviny v pořadí: mléko, olej, mouky, sůl, do opačného rohu… více o Špaldové housky
Všechny suroviny na těsto zpracujeme na vále nebo v robotu. Těsto namačkáme do vymazané, hrubou moukou vysypané… více o Lehký tvarohový koláč
Do vlažného mléka rozdrolíme droždí, necháme rozpustit. Smícháme zbytek ingrediencí a přidáme k nim mléko s droždím.… více o Domácí koblížky z trouby
Z mouky, vejce, vody a oleje připravíme těsto, které necháme v lednici na půl hodiny odpočinout. Mezitím si oloupeme… více o Štrúdl s jablky