3.33
                             
                        Máslo vyšleháme v krém a postupně přidáváme cukr krupici a balíček vanilkového cukru. Šleháme tak dlouho, dokud… více o Dort Malakoff
                             
                        Dortovou formu vyložíme alobalem. Do dortové formy naskládáme vždy 2 k sobě zavařeninou slepené piškoty. Začneme… více o Dort Malako
                             
                        Připravíme krém. Změklé máslo utřeme s cukrem, vydlabanými zrníčky z vanilkového lusku a žloutky dohladka. Za stálého… více o Malakův dort
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
            
            Brambory v moučníku? Ano! Tato skromná surovina, kterou běžně používáme do slaných jídel,… Celý článek
            
            Dýně je geniální podzimní zelenina a bylo by škoda nevychutnat si ji i ve sladké podobě.… Celý článek
                     
                Zelí scedíme, překrájíme na drobnější kousky, smícháme s hladkou moukou, vejci, okořeníme kmínem, majoránkou, česnekem,… více o Bramboráky z kyselého zelí
                     
                Nejdříve nakrájíme cibuli na tenké plátky. V hrnci rozpustíme máslo a přidáme nakrájenou cibuli. Pod pokličkou necháme… více o Maminčina cibulačka
                     
                Oloupané špekáčky nařízneme třemi podélnými rovnoběžnými řezy, vzdálenými od sebe asi 1 cm. Zářezy vedeme hluboko, ale… více o Tygři v lahvi
                     
                Na oleji zpěníme cibuli a česnek a přihodíme kousky masa, necháme zatáhnout, okořeníme, přidáme rajčata a dusíme. Když… více o Zelí mlsných Řeků
                     
                Omyté a očištěné pórky nakrájíme na tenké plátky. Naložená rajčata vyjmeme z konzervy a necháme okapat. Máme-li rajčata… více o Polévka pro pány
                     
                Brambory oškrábeme, rozkrájíme, osolíme okmínujeme a uvaříme. Vodu z brambor scedíme do jiného hrnce nebo do uvařeného… více o Křampes
                     
                Rozinky dáme do misky, zalejeme rumem, překryjeme folií a necháme do druhého dne nacucat. Druhý den rozinky pomeleme,… více o Čertovy nepečené koule
                     
                Ze staršího rohlíku si seřízneme špičku(prdelku :-) ) a střed vydlabeme nebo stlačíme střídku rukojetí vařečky.Do… více o Párek v rohlíku z mikrovlnky
                     
                Maliny dejte do širšího rendlíku s vyšším okrajem, vsypte cukr a na středním plameni vařte za stálého míchání dvacet… více o Jogurtovo-malinové brullé
                     
                Tuk rozpustíme ve vodní lázni- na mírném ohni, přidáme cukr, solamyl a promícháme, nakonec vmícháme sušené mléko. … více o Bílá čokoláda
                     
                Postup je velmi jednoduchý. Na menší kousky si nakrájíme čínského zelí, cherry rajčátka, okurek a tvrdý sýr. To vše… více o Jednoduchý salát s lehkými rýžovými chlebíčky
                     
                Mouku smícháme s práškem do pečiva, cukrem a kakaem, dáme na vál, uděláme do směsi důlek, vyklopíme vejce, na to dáme… více o Koláč rebarborový křehký