2.67
Cukr, med, citronovou šťávu a 250 ml vody zahříváme cca 4 minuty, dokud se cukr nerozpustí. Maliny rozmixujeme nebo je… více o Malinový sorbet
Maliny nasypeme do láhve. Svaříme vodu s cukrem a přelijeme maliny, přidáme vodku a láhev uzavřeme. Necháme stát asi 3… více o Malinový likér
Těsto: Vejce oddělíme a z bílků ušleháme sníh. Mouku, krup. cukr, van. cukr smícháme s vejci a přidáme ušlehaný sníh a… více o Malinový dort
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Z přísad kromě kapusty vymícháme hmotu. Kapustu spaříme a necháme pak vychladnout. Poté s ní vyložíme formu na dort a… více o Masový dort
Postup je velmi jednoduchý i pro začátečníky. Vše důkladně promíchat a nalít do vymazaného hlubšího plechu. Pečeme při… více o Povidlový perník
Veku nebo bagetu nakrojíme šikmo, ale nedokrojíme až do konce. Rozpuštěné máslo s trochou olivového oleje smícháme s… více o Rozpečená veka
Vyšleháme žloutky s cukrem a přidáme mascarpone. Připravíme si kávu a do ni cákneme mandlový likér ( Amaretto) . Do… více o Italské Tiramisu
. Je-li náplň tuhá přidáme trošku šlehačky, může být i mléko (mléko stačí). více o Tvarohová náplň
Dáme do pekárny všechny ingredience v pořadí jak je napsáno( nejdřív tekutiny ), a nastavit volbu č.5 verlikost II a… více o chleba z domácí pekárny
TĚSTO: Polohrubou mouku, sůl, máslo a studenou vodu smícháme a uděláme těsto, které necháme alespoň 3 hodiny v… více o Jablečný Apple pie
Brokolici uvaříme v osolené vodě do poloměkka. Nasekáme ji najemno, včetně košťálů, které nejdříve oloupáme. Zpěníme… více o Brokolicové placičky
Očistíme ryby, ponecháme jim hlavy. V menší misce smícháme vše kromě ryb a citronových plátků. Touto směsí pomocí… více o Apulijský pstruh na grilu
Špagety uvaríme podľa návodu v osolenej vode. Červenú repu uvaríme v šupke, kým nezmäkne (asi 30 minút). Potom ju… více o Cestoviny s pestom z červenej repy
* troubu předehřejeme na 180°C * vymažeme formu a vysypeme moukou * ušleháme vejce a cukr * přidáme mouku, olej,… více o Piškotový korpus na dort
Suchý kuskus promícháme se lžící oleje a zalijeme vroucí vodou v poměru 1:2 a přiklopíme. Po cca 10 minutách je kuskus… více o Kuskus s kuřecím masem