Med z mladého jehličí
Výhonky propláchneme a necháme okapat. Zalijeme je 1,25 l vroucí vody a vaříme asi 10 minut. Pak necháme 3 dny odstát.… více o Med z mladého jehličí
3.17
Výhonky propláchneme a necháme okapat. Zalijeme je 1,25 l vroucí vody a vaříme asi 10 minut. Pak necháme 3 dny odstát.… více o Med z mladého jehličí
Sesbíráme 750 ks sedmikrásek a 3 vrcholky meduňky, opláchneme vlažnou vodou a namočíme do 1 l vody. Přidáme 1,5 citrónu… více o Sedmikráskový med s pomerančem
Opláchnuté bezové květy svaříme s oloupaným, nakrájeným citronem v 1 litru vody. Vaříme asi 20 minut. Necháme louhovat… více o Med z bezových květů
Buchta šup šup patří mezi ty nejjednodušší a nejvděčnější domácí moučníky, které si můžete… Celý článek
Listové těsto je oblíbené nejen pro svou jemnost, lehkost a dokonalou máslovou chuť, ale… Celý článek
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Fazole vypereme a namočíme je přes noc do kastrolu do vody, druhý den ráno vodu slijeme, dáme novou a uvaříme je do… více o Červené fazole s bazalkou
Máslo utřeme s cukrem a čtyřmi žloutky do pěny. Přidáme polohrubou mouku smíchanou s práškem do pečiva, zpracujeme. 2/3… více o Jablkovo-ořechový koláč
Na trošce tuku orestujeme cibuli a mleté maso, poté kysané zelí. Přidáme papriku, kmín, sůl, majoránku a podusíme.… více o Statkářská polévka
Těstoviny uvaříme dle postupu na obalu. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a osmažíme na pánvi. Poté necháme… více o Těstovinový salát s kuřecím masem
Mléko, cukr a dětskou krupičku dáme vařit a mícháme, dokud nevznikne hustá kaše - necháme vychladnout. Tvaroh vyšleháme… více o Výborná náplň do štrúdlu z listového těsta
Na oleji zpěníme na drobno nasekanou cibulku, česnek a nastrouhanou mrkev na hrubo, přidáme mleté maso a osolíme.… více o Boloňské špagety od Verunky
Z trochy teplého mléka, droždí, špetky mouky a cukru necháme vzejít kvásek. Do mísy přesypeme hrubou mouku, přidáme… více o Halušky z kynutého těsta
Nejprve uděláme kvásek. do vlažného odměřeného mléka na drobíme droždí a přidáme Cukr přikryjeme pokličkou a necháme… více o Tátovy langoše
Stačí oloupat a nastrouhat pár mrkví, oloupat a pokrájet cibuli a kus celeru a nakrouhat nebo nastrouhat zhruba půl… více o Salát Coleslaw
Uvaříme pudink dle návodu, ještě do teplého zašleháme tvaroh, máslo, med, cukr podle chuti a rum. Do mističek dáme… více o Karamelovo-tvarohový dezert s piškoty
Na másle osmahneme nadrobno nakrájenou cibuli a česnek. Přidáme maso na menší kostky, osolíme, opepříme a zatáhneme. … více o Hovězí na houbách
Do mletého mäsa primiešame prísady, urobíme guľky a poukladáme na olivovým olejom pokvapkanú zapekaciu misu. Na každú… více o Zapekané guľky Toscana