2.71
Zpracujeme hladké a vláčné těsto. Dáme na 2 hodiny odpočinout do chladu. Potom vyválíme na tenký plát a vykrájíme větší… více o Plněné medové trubičky
Sodu smícháme s moukou a ze všech přísad vypracujeme těsto. Necháme 5 hodin v chladu odpočívat. Vyválíme přes mírně… více o Medové trubičky
Na vál prosijeme mouku, přidáme cukr, promneme tuk, žloutky a zaděláme těsto. Necháme chvilku odpočinout a potom… více o Košíčky plněné pudinkovým krémem
Zelí patří k nejoblíbenějším českým přílohám. Je jednoduché na přípravu, levné, dostupné po… Celý článek
Neexistuje moc dezertů, které by byly populární po celém světě. Dýňový koláč neboli pumpkin… Celý článek
Máte velkou spotřebu jogurtů a začali jste přemýšlet, že si zkusíte vyrobit vlastní? Připravit… Celý článek
Zatímco v roli britské panovnice ztělesňovala královna Alžběta II. zažitou tradici a ani ve… Celý článek
Šunku nakrájíme na malé kostičky. Pažitku omyjeme, osušíme a nadrobno nastříháme. V míse dobře promícháme mouku s… více o Pikantní muffiny se šunkou
Smíchat mouku s práškem do pečiva, přidat oba cukry, máslo, vejce, vypracovat těsto a nechat vystydnout. Oloupaná… více o Jablečný medový koláč
5 minut dusíme v kastrůlku pórek na másle, který poté přendáme do mísy. Přidáme jemně nastrouhaný sýr a nakrájenou… více o Sýrové válečky
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
Těsto: utřeme máslo s cukrem, přidáme vejce, mouku a vypracujeme vláčné těsto. Vytvarujeme z něj bochánek a zabalený do… více o Valentýnský dort
Těsto: Vajíčko řádně utřeme s cukrem, přidáme ořechy a mouku. Bude-li hmota lepit, přidáme ořechy. Nedělat rohlíčky… více o Pařížské rohlíčky
TĚSTO NA TORTILLY 1. Dáme si mouku do mísy, vložíme vodu, sádlo a sůl. 2. Zaděláme těsto a smažíme na teflonové pánvi… více o Tortilly s kuřecím masem
Gnocchi uvaříme dle návodu. Vymažeme mísu máslem a rozložíme do ní uvařené noky. Čerstvý, očištěný špenát spaříme v… více o Zapečené noky s kuřecím masem a špenátem
Do zakysané smetany nastrouháme okurku, naklájíme na drobno cibulku, přidáme hořčici, sůl a pepř. Vše promícháme a… více o Tatarka ze zakysanky
1. Zelí nakrouháme, ve větší nádobě promícháme se solí a kmínem, ev. cibulí a jablkem. 2. Udusáme, a necháme… více o Karlovo zelí kysané ve sklenicích
Změklou Heru, oba cukry a vejce vyšleháme do pěny. Přidáme tvaroh, rum, mléko a znovu ušleháme. Nakonec lehce… více o Velikonoční tvarohový věnec
Uvaříme brambory,scedíme,Přidáme máslo a horké mléko a vyšleháme.Přidáme vejcea strouhaný sýr a vyšlehat. Orestujeme… více o Bramborová kaše zapékaná s mletým masem