2.83
Těsto: Nad parou rozpustíme heru, přidáme vejce, cukr, med, sodu a mouku. Šleháme 10 minut až do zlaté barvy a… více o Marlenka – medovník
Vejce, cukr, ztužený rostlinný tuk, med, sodu a mouku dáme do mísy a ve vodní lázni vše mícháme, dokud hmota… více o Medovník s kávičkou
Než začnete, vyndejte si z lednice máslo a dejte se Salkem na stejné místo, abyste měli stejnou teplotu a nesrazil se… více o Medovník z Počernic
Rajčata v konzervě je fajn mít vždycky po ruce. Jsou laciná, dlouho vydrží a dokážou snadno… Celý článek
Slavná herečka Jiřina Bohdalová představila v kulinárních televizních pořadech nejeden… Celý článek
Smažený sýr patří k nejoblíbenějším klasikám české kuchyně. Křupe, táhne se, hřeje u srdce. V… Celý článek
Indické ghí je u nás už běžnou surovinou, přestože se nejedná o žádnou novinku. Už naše… Celý článek
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v… více o Sýrová jehla
Rajčata, papriku a cibuli nakrájíme na kolečka, v jakémkoliv pořadí navrstvíme do olejem vymazené zapékací mísy,… více o Zapečená zelenina s balkánem
Máslo a cukry vyšleháme se 4 lžícemi horké vody do husté pěny. Pak přidáme žloutky a střídavě vmícháme sníh z bílků a… více o Čokoládové muffiny se šlehačkou
V 0,5 litru teplého mléka rozpustíme 10 polévkových lžic rostlinného tuku nebo oleje. Po schladnutí rozmícháme v mléce… více o Jemná perníková buchta
Tmavé těsto - vše zpracujeme na pomoučeném vále, vtlačíme na vymazaný a moukou vysypaný plech. Lze rozválet malým… více o Barevná tvarohová buchta s meruňkami
Vepřové řízky mírně osolíme, opepříme a naklepeme. Pak je rozložíme do zapékací misky a pokapeme olejem. Brambory… více o Americký řízek
1litr mléka + 1litr vody převařit a přidat 1smetanu ke šlehání a 5 lžic hladké mouky rozmíchané ve vodě,aby nebyly… více o Polévka Kopračka
1. Brambory očistíme kartáčkem a uvaříme do poloměkka. Necháme je částečně vychladnout, ještě teplé je rozpůlíme a… více o Zapečené brambory s nádivkou
Všechny suroviny kromě kakaa rozšleháme a druhou část těsta obarvíme kakaem. Pečeme 30min na 160C a dopečeme 10min na… více o Hrníčková bábovka
Množství záleží na počtu strávníků. Na naložení 40 dkg masa použijeme cca 1 větší pórek, lžičku kari a dvě lžíce oleje,… více o Kuřecí s kari a pórkem – minutka
Dohromady smícháme hladkou mouku, cukr, sůl, prášek do pečiva, tvaroh a žloutky. Bílky vyšleháme na sníh a přimícháme… více o Naše tvarohová bábovka bez tuku
Dáme mouku+kokos+vanilkový cukr+cukr+Prášek do pečiva.Přidáme olej,Mléko,vejce a promícháme.Můžeme přidat kousky… více o Kokosové muffiny