
2.2
Troubu předehřát na 180 C. Rohlíky nakrájet, pekáček vymazat míslem. Meruňky vyklopit do cedníku a nechat okapat. V… více o Meruňková žemlovka
Cizrnu přes noc (asi na 10 hodin) namočíme. Poté ji uvaříme v nesolené vodě dokřupava. Trvá to asi 45 minut, v… více o Staročeská cizrna
Cizrnu namočte do vody, druhý den vodu slijte a luštěninu propláchněte, zalijte horkou vodou a vařte asi 30 minuz. Na… více o Cizrna z ostrovů
Domácí vanilkový extrakt je poklad. Jedna lžička nahradí celý vanilkový lusk nebo jeden… Celý článek
Kysané zelí je mimořádnou vitaminovou bombou, podle odborníků je dokonce jednou z… Celý článek
Znáte flammkuchen? A co takhle tarte flambée? Pod oběma názvy se skrývá tentýž pokrm – tenký,… Celý článek
Hokkaidó (nebo také hokaido) je bezesporu favoritem mezi dýněmi. Má příjemnou chuť, vysoký… Celý článek
Maso prudce osmahneme, osolíme, přidáme nakrájenou cibuli, česnek, feferonky, opražíme. Potom dáme kečup, lečo,… více o Ďábelské tousty
Kuřecí řízky nakrájíme na plátky, můžeme silnější a do nich vyříznout kapsu, nebo větší slabší plátky, které poté… více o Kuřecí kapsy plněné cibulí a sýrem
Z uvedených surovin zpracujeme těsto, rozdělíme na dva díly. vyválíme placku kterou nakrájíme na 8 dílů, jako pizzu. Na… více o Povidlové rohlíčky
Květák dobře opereme a uvaříme v osolené vodě téměř doměkka. Vodu scedíme a květák necháme vychladnout. Poté jej… více o Květák na mozeček
Troubu předehřejte na 160 stupňů. Vepřové koleno osolte, opepřete a ze všech stran opečte na oleji(cca 8 minut). Poté… více o Vepřové koleno na tymiánu
Na oleji osmahneme kuřecí kousky, osolíme, opepříme, okořeníme kořením pěti vůní. Až maso změkne, přimícháme nakrájenou… více o Kuřecí kousky s bramborákem
Pořádně rozmícháme vejce a přilejeme horké mléko. Poté všechno smícháme KROMĚ SKOŘICE. Půlku směsi vlijeme do formy a… více o Skořicová bábovka
1) Krajíce starého chleba rozdrobíme, přidáme rozdrobenou kostku droždí a zalijeme vlažnou vodou. Necháme namočené… více o Chlebové rohlíčky
Tak a teď jak to už asi všichni známe, brambory se uvaří ve šlupce, pak sloupnou nechají vychladnout, vejce taky… více o Bramborový salát Nééééj na světě
Sušenky rozdrtíme v mixéru nebo válečkem a promícháme je s většinou rozpuštěného másla. Hmotu upěchujeme lžící na dno… více o Čokoládový cheesecake
Napřed zpracujeme sypké ingredience a postupně k nim přidáváme ty tekuté. Zpracované těsto necháme 24 hodin odležet… více o Medové perníčky
Kuskus připravíme podle návodu. Na pánvičce zahřejeme olivový olej a přidáme oloupaný česnek (nekrájíme). Papriky… více o Barevný kuskusový salát