3
Rajčata vložíme na minutu do vařící vody a poté z nich sundáme slupku. Pak rajčata dusíme asi 15 minut, až se dokonale… více o Nudle s rajčaty – staročeské krajové jídlo
Maso zavineme a ovážeme nití. Citronovou šťávu smícháme se solí, pepřem, paprikou a maso pokapeme. Necháme 15 minut… více o Krůtí medailonky na kari
Plechovku s mlékem vaříme dvě hodiny (v papiňáku hodinu). Po vychladnutí smícháme s třetinou másla. Zbytek másla… více o Medovník – krém
Předvánoční shon začíná, ale i v této době potřebuje rodina něco do žaludku. Poradíme vám, jak… Celý článek
Pokud hledáte vánoční cukroví, které je jednoduché na přípravu a chuťově skvělé, zkuste… Celý článek
Pečení perníkových chaloupek patří k nejkouzelnějším vánočním tradicím. Američanka Natalie… Celý článek
Chutná doslova pohádkově a k Vánocům prostě patří. Vaječný likér můžete připravit jako jedlý… Celý článek
Připravíme si klasickým způsobem kynuté těsto, které necháme kynout 1 hodinu.(V průběhu kynutí ho můžeme ještě jednou… více o Plněná slaná kolečka
Z mouky a vody uděláme těsto, které se bude podobat konzistenci žvýkačce. Z těsta vyválíme tenčí placku. Dáme vařit… více o Povidlové pirohy
Na oleji necháš rozvinout cca 2 lžičky curry pasty asi 2 minuty, přidat prolisovaný česnek a dáš tomu ještě cca minutu.… více o Thajské zelené curry
Z bílků ušlehat sníh, přidat oba cukry, nad parou šlehat do zhoustnutí. Přidat ořechy. Na vymazaném plechu tvořit… více o Laskonky
Hermelín podélně rozřízneme. Měkký střed vydlabeme, přidáme máslo a lučinu, ašleháme a doplníme strouhanými vlašskými… více o Plněný hermelín Stella
Kuřecí játra opláchneme studenou vodou, nakrájíme je na malé kousky a necháme okapat. Žampiony očistíme a nakrájíme na… více o Ragú z kuřecích jater
Smícháme mléko s cappuccinovým práškem a zahřejeme, přidáme 4 lžíce vařené kávy a 1 lžíci rumu, necháme vychladit. Pak… více o Zmrzlina Tiramisu
Cibuli nakrájíme nadrobno a na oleji orestujeme dozlatova. K hotové cibuli přilejeme zeleninový vývar, přidáme tavený… více o Česnekovo-sýrová krémová polévka
Různé typy kynutých těst zkouším už dlouho, ale tenhle mě konečně opravdu příjemně překvapil :-) Mléko si ohřeju… více o Recept na výborné a snadné kynuté těsto na buchty a koláče
* předehřát troubu na 180°C * vymazat plech Omegou a vysypat lehce hladkou moukou Drobenka: * ingredience smícháme… více o Koláč z kysané smetany
Velký korpus: žloutky ušleháme za postupného přidávání horké vody a kávy, pak přidáme cukr a dále šleháme do pěny.… více o Dort s jezírkem
Předehřejeme si troubu na 190,5° C. V malé misce smícháme mouku, jedlou sodu a sůl. V další misce zatím ušleháme máslo,… více o Cookies podle Nestlé Toll House