
3.25
Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140 °C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Telecí ragú: Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek. Restujeme do hnědé barvy. V polovině… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Vybrat kvalitní kečup je občas složitější, než se zdá. Může se v něm schovávat velké množství… Celý článek
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Slavná herečka Stella Zázvorková byla proslulá svou vášní pro vaření a svým kulinářským umem… Celý článek
Klasické avokádové guacamole je sice fajn, ale léto si říká o upgrade. Guacamole si skvěle… Celý článek
Těsto rozdělíme na poloviny. Jednu vyválíme a dáme na plech. Z brynzy, tvarohu, sýru a kopru vymícháme hladkou náplň a… více o Brynzový koláč
Kuřecí maso nakrájené na nudličky a na oleji osmažíme, přidáme sojovou omáčku a ústřicovou omáčku. Poté přidáme kešu… více o Kešu chilli čína
Uvaříme rýži v osolené vodě - nerozvařit. Mezitím na pánvi a olivovém oleji začneme dusit zmraženou čínskou… více o Královské lehké rizoto
Do osolené vody dáme vařit penne těstoviny. Mezitím nakrájíme kuřecí prsa na malé kostičky. Přidáme trochu… více o Penne těstoviny s kuřecím masem a smetanovou omáčkou
1. Zelí nakrouháme na tenké nudličky, cibuli nakrájíme na nudličky, jablko oloupeme a nastrouháme nahrubo. 2. Na… více o Červené zelí na karamelu s jablky
Oloupanou a umytou mrkev nastrouháme najemno. Lučinu s majonézou rozetřeme a přidáme mrkev. Dochutíme solí, pepřem a… více o Mrkvová pomazánka s majonézou
Makrelu rozebereme do misky a přidáme nadrobno nakrájenou cibulku, na kostičky nakrájená vajíčka, majonézu, hořčici a… více o Rybičková pomazánka z makrely
Suroviny smícháme. Jako poslední přidáme mouku smíchanou kypřícím práškem. více o Křupavé vafle
Na olivovém oleji osmahneme na velké kousky nakrájenou cibuli, vyjmeme, krátce osmahneme celer a papriku. Maso obalíme… více o Hovězí daube
Kotlety naklepeme, na okrajích nařízneme, osolíme, potřeme hořčicí s rozmačkaným česnekem a posypeme grilovacím kořením… více o Kotlety pečené v alobalu
Trochu zatvrdlé housky nakrájíme na tenké plátky (3-4 mm), mléko nalijeme v nízké vrstvě na mělký talíř a 1/3 plátků… více o Žemlovka s jablky a tvarohem
Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.… více o Kynuté "pěchavičkové" knedlíky