
3.25
Kachnu den před pečením nasolíme, okmínujeme a nacpeme cibulí a jablky. Druhý den pečeme v troubě rozpálené na 140 °C… více o Pečená kachna s červeným zelím a bramborovým knedlíkem
Ryby omyjte, osušte a kůži nakrojte do tvaru mřížky. V misce smíchejte olej se šťávou a kůrou z citronu, nasekanou… více o Pstruzi s mandlemi a bramborovým pyré
Telecí ragú: Do kastrolu vložíme na kostky nakrájenou kořenovou zeleninu a špek. Restujeme do hnědé barvy. V polovině… více o Telecí ragú na víně, s bramborovým pyré a se zeleninou
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Bílky s cukrem ušleháme ve vodní lázni do pevného sněhu a lehce vmícháme kokos smíchaný se strouhankou. Necháme… více o Kokosky se strouhankou
Droždí s cukrem rozmícháme ve vlahém mléce a nalijeme do mouky s rozpuštěným máslem a troškou soli a vypracujeme těsto,… více o Cibulový koláč – Zwiebelkuchen
Třeme tuk, přidáváme střídavě cukr a žloutek, část mouky, mléko, šťávu a kůru z citronu a nakonec vmícháme zbytek mouky… více o Koláč s čerstvým ovocem – rebarbora, rybíz
Smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva, mléko, olej a vejce. Těsto nalijeme na plech a posypeme kokosem smíchaným s… více o Koláč s kokosem a šlehačkou
Kompotové mandarínky přecedíme a necháme odkapat. Šlehačku vyšleháme dotuha. Mascarpone a tvaroh utřeme do hladka s… více o Pomerančové tiramisu
Cibuli nakrájíme najemno a na pánvi opečeme dozlatova, potom přidáme maso (mírně na pánvi osolíme). Když nám maso… více o Jednoduché boloňské špagety
Do mísy prosijeme odvážené množství cukru a mléka, promícháme a přesypeme do pekárny. Přidáme med, sirup, aroma a vodu… více o Falešná marcipánová hmota
Oloupané brambory uvaříme ve slané vodě doměkka. Ještě teplé je prolisujeme (nastrouháme najemno) do mísy, přidáme… více o Bramborové koblihy
Vše se dobře promíchá, až je těsto hladké. Puding se dává prášek (nevaří se). Nalejeme na plech s pečícím papírem a… více o Rychlá buchta nebo perník tety Romanky
Nastavení pekárny: Program Těsto Lze použít na cokoli sladkého.Těsto je moc dobré a nelepí se více o Kynuté těsto pro pekárnu
Těsto dáme do domácí pekárny vykynout. Poté vykynuté těsto na vále rozdělíme na 24 bochánků a necháme ještě 20 minut… více o Jihlavský koláč
Oloupané brambory nakrájíme na tenká půlkolečka, cibuli na kroužky, kuřecí maso na kostičky. Menší zapékací misku… více o Brambory zapečené s kuřecím masem