
3.38
Do teplého oleje vsypeme postupně kolečka cibule, zrnka kukuřice, kousky hub i pórku a krátce podusíme. Ochutíme solí,… více o Cibulový salát s houbami
Filet osolíme, opepříme a položíme na pomaštěný pečicí papír. Rohlík pokrájíme na malé kousky, které pokapeme… více o Cibulový filet
Nejprve náplň: pokrájenou cibuli osmahneme dorůžova na slanině, odstavíme, přidáme smetanu, vejce, sůl, kmín a důkladně… více o Cibulový koláč
Třešně jsou nejen lahodné ovoce, ale také skvělá superpotravina, kterou si rozhodně nemůžete… Celý článek
Barevné, lákavé a nadupané vitaminy. Taková jsou smoothie. Ačkoli jsou zdravá, ne všechna jsou… Celý článek
Byla by škoda nevyužít poměrně krátkou, ale zato nádherně sladkou sezonu jahod a neudělat si z… Celý článek
Všichni víme, jak důležité je dodržovat pitný režim, obzvlášť, když je venku horko. Ideální je… Celý článek
Maso omyjeme, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Vložíme do zapékací misky, posypeme strouhaným sýrem a zalijeme… více o Kotlety pro gurmány
Vejce, moučku, vanilku a sůl ušlehat, k tomu vmíchat olej, minerálku, mouku s práškem a dát upéct na plech. Buď… více o Mandarinková buchta
Na oleji zpěníme cibulku, přidáme protlak a vodu, utřený česnek a feferonku (tu lze vynechat). Necháme krátce povařit.… více o Špekáčky pikant RLD
Ze žampionů odstraníme třeně a do prázdných kloboučků dáme trochu pesta a kousek sýra. Z uvedených ingrediencí… více o Italské žampiony na gril
Recept je z hrníčkové kuchařky, ale upravila jsem ho pro domácí pekárnu. Namočím rozinky. Do pekárny dám vlažné… více o Hrníčkový mazanec
Hrubě nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme maso pokrájené na hranolky a za stálého míchání je osmahneme a pod… více o Azu po tatarsku
Hermelín si nastouháme na struhadle (nepřilepí se pokud potřete struhadlo kapkou oleje) přidáme 3 lžíce majonézy, šunku… více o Blesková hermelínovka
Nakrájenou cibuli lehce orestujeme na polovině másla, zalijeme vývarem, ochutíme a přivedeme k varu. Do vařícího vývaru… více o Hrášková polévka
**Obr. 1** Květy bezu opatrně opláchněte studenou vodou tak, abyste z nich neomyli všechen pyl – to on určí kvalitu… více o Voňavý sirup z bezinkových květů
Na drobno nastrouhanou mrkev a rozkrájenou cibulku orestujeme na másle. Přidáme dětskou krupičku a majoránku. Přidáme… více o Mrkvová polévka
1. Promícháme sypké ingredience. 2. Přidáme máslo, mrkev, vejce a podle potřeby mléko. 3. pečeme ve středně vyhřáté… více o Mrkvová buchta
Vločky opražíme na pánvi a smícháme s rozehřátým máslem. Med, vejce a prášek do pečiva smícháme s nakrájenými… více o Datlové sušky