
3
Vejce vaříme 8 minut a oloupeme je. Bůček nakrájíme na kostky. Do kastrůlku dáme sójovou omáčku, víno, vodu, cukr, sůl… více o Bůček na čínský způsob
1. Oloupeme brambory a dáme je vařit (samozřejmě osolíme-jen trochu). Když jsou uvařené, tak je dáme do misky. 2. Do… více o Brambory na sýru
První věc, kterou začneme je, že si připravíme marinádu. Ta vznikne smícháním všech druhů koření s olejem. Dále si… více o Křupavý bůček
Patříte k milovníkům pizzy? Pak budete milovat i pide, slavný turecký „chléb“ ve tvaru lodičky… Celý článek
Znamení, ve kterém jsme se narodili, ovlivňuje nejen naše vlastnosti, ale třeba i preference… Celý článek
Snídaně je často označována za nejdůležitější jídlo dne. A není divu. Právě první jídlo po… Celý článek
Povedla se vám tento rok pořádná rajčatová úroda? Není nic jednoduššího než zpracovat rajčata… Celý článek
Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Zapneme si troubu, vysypeme plech. Ušleháme všechny bílky do tuha,rozpustíme máslo a opatrně přidáváme do bílků… více o Bílkový koláč podle mé babičky
Kuřecí řízky rozklepeme, osolíme a opepříme. Tavený sýr smícháme se strouhaným. Přidáme česnek, petrželku a… více o Rychlé kuřecí závitky
Máslo dáme do kastrůlku a na ohni rozpustíme, přidáme kmín a tvarůžky (buď předem nakrájené na kousky nebo je lžící… více o Tvarůžková pomazánka (vařená, jednoduchá)
Vemte si kmín a zeleninu a na máslu osmažte. Přidejte vařicí vodu. A vařte dokud zelenina nezměkne. více o Zeleninová polévka mňam
Všechny suché suroviny dobře smícháme, v jiné nádobě rozmícháme vejce, mléko a olej. Směs s mlékem přidáme k suchým… více o Americké lívance
Kuřeci maso očisíme a nakrajime na malé kousky . osolíme ,opepříme přidáme trochu harmonie chuti. Nejlepe je nechat… více o Těstovinový salát s kuřecím masem
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem
Základem toho receptu je sádlo, díky kterému je jídlo opravdu velmi chutné. Flíčky uvaříme, scedíme a horké je… více o Šunkofleky
Droždí promícháme se lžící vlažného mléka a špetkou cukru. Necháme vzejít kvásek. Ze všech surovin a vzešlého kvásku… více o Tradiční český trdelník
Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, zasypeme moukou, osmahneme, zalijeme vodou, rozšleháme a vaříme 5 minut.… více o Kapustová polévka – dietní
Z droždí, cukru a vody si připravíme kvásek. Mouku, sůl, kmín, pepř a majoránku v misce důkladně promícháme (alespoň 1… více o Domácí chléb III.