
2.9
Mozzarellu nakrájíme na plátky, které rozložíme na plochou mísu. Sýr „přikryjeme“ zakysanou smetanou, přidáme mořskou… více o Marinovaná mozzarella
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte prosciutto,… více o Mozzarella sendvič
Brambory omyjeme, oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm silná kolečka, pórek také. Vymažeme zapékací mísu a dáme do ní… více o Pórkové brambory
Ať už si je dáte se sklenicí mléka, hrnkem horkého čaje, nebo dobrou kávou, křupavé sušenky… Celý článek
Špagetová dýně sice není tak populární jako hokkaidó, máslová nebo muškátová dýně, o to víc… Celý článek
Bílkoviny jsou v dnešní době velmi populární a stále častěji se o nich mluví jako o základu… Celý článek
I méně zkušený houbař při hledání celkem bezpečně pozná, že to, na co právě kouká v trávě nebo… Celý článek
Nálev převaříme a necháme vychladnout. Každou okurku nakrojíme trochu nožem a vtlačíme do něj stroužek česneku. Takto… více o Česnekové okurky sterilované
Kuřecí prsa nakrájet na nudličky, zacáknout sojovou omáčkou a na oleji smažit 5 minut. Brokolici rozebrat na růžičky a… více o Kuřecí nudličky s brokolicí – rychlé, zdravé
Brambory upečeme ve slupce, po vychladnutí rozkrojíme na půlky a vydlabeme vnitřek. Ten dáme do misky, přidáme na… více o Mozzarella brambory
Vše nakrájíme na kostky, cibuli, párek na kolečka a střídavě napicháváme na špejli. Pak každou špejli obalíme v… více o Sýrová jehla
Z másla a mouky uděláme jíšku, přidáme 1 l vody, masox, Apetito, přidáme houby a uvařené brambory, kmín a dochutíme… více o Sýrová kulajda
Třeme tuk s cukrem a postupně přidáváme jednotlivá vejce, nakonec lehce vmícháme prosátou mouku s práškem do pečiva. … více o Těsto mnoha tváří
Řízky lehce naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, pokapeme olejem a necháme chvíli odležet. Potom obalíme ve… více o Obrácené řízky od babičky
Nejlépe na teflonovou pánev, dáme 1 lžičku másla (není nutno) a přidáme 1 kostku droždí. Než se rozpustí, dáme do… více o Drožďové knedlíčky
Cibuli oloupeme a nakrájíme asi na 1/2 cm kolečka (lépe, když se nerozpadnou - nezabírají tolik místa při smažení),… více o Zámecká drůbeží játra
Uděláme kvásek (mléko, droždí, trochu mouky, špetka cukru), po vykynutí smícháme s moukou se solí a nastrouhanou… více o Dědovy langoše
Připravíme si do mísy všechny suché suroviny, přidáme rozstrouhané nebo rozměklé máslo a žloutky, dobře propracujeme a… více o Pravé vanilkové rohlíčky
1. smíchat sypké suroviny v misce č. 1 (mouka, čokoláda, ořechy, sůl, prášek do pečiva) 2. v misce č. 2 vyšlehat máslo… více o Bábovka, kterou si zamilujete