3.71
Maso nakrájíme na ploché kousky. Kousky kuřete namažeme směsí z výše uvedených ingrediencí a v misce necháme uležet 24… více o Kuře po indicku
Odměříme 5 skleniček vody, osolíme a 20 minut v ní uvaříme čočku. Cibuli, česnek a rajče smícháme s kořením a cca 5… více o Čočka po indicku
Na oleji osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme maso nakrájené na větší kusy. Po osmahnutí přidáme česnek a… více o Rychlé kuře po indicku
Bez voňavých perníčků by snad ani nebyly Vánoce! Patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví a… Celý článek
Mandarinky patří k nejoblíbenějším zimním plodům, ale najít opravdu sladký a šťavnatý kousek,… Celý článek
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
Husu rozčtvrtíme, nožem uděláme do prsíček a stehýnek otvory, vložíme do nich stroužky česneku, osolíme, pokmínujeme,… více o Husa po starocesku
Z mouky, másla, mléka, droždí a cukru se udělá kynuté těsto. Necháme vykynout a uděláme 2 velké bochánky a dáme je na… více o Hanácké vdolky
Brambory nastrouháme na nejjemnějším struhadle (na kaši) nebo rozmixujeme robotem, vodu nesléváme! Ve velké míse do… více o Chudé placky mojí babičky
Plátky masa naklepeme, osolíme, potřeme česnekem a necháme 3 hodiny v chladnu odležet. Poté maso máčíme v řidším… více o Řízek z Vizovic
Mléko a smetanu necháme projít lehce varem, přidáme vanilkový lusk, který přepůlíme a nožem vsypeme semínka, přiklopíme… více o Vanilková zmrzlina
Kvasek namocime do vlažné vody alespon na 2 hodiny. Do cca 4,5 litru vody dame varit suene houby a kmin. Asi 5… více o Krkonošské kyselo
Pohanku dáme vařit do dvojnásobného množství vody. Vaříme dvě minuty, poté odstavíme, zabalíme do utěrky a necháme v… více o Italská pohanka
Ušleháme poctivě do hladka cukr, žloutky, olej, vodu - ručním šlehačem cca 5 minut. Smícháme mouku s práškem do pečiva … více o Bublanina – tutovka
Vše promíchat, v nádobě s víkem proklepat, dokud se vše důkladně nepropojí. Hmotu dát na dortový korpus s okrajem… více o Dort klepací
Nakrájený pórek a brambory uvaříme v menším množství vody do měkka. Rozmixujeme, naředíme vodou na požadovanou hustotu… více o Krémová pórková polévka
Na velké pánvi s vysokým okrajem rozpálíme olej, do kterého vložíme na nudličky nakrájené, prosolené a ve škrobu… více o Masová směs na pánvi
Vařené krůtí maso obereme z kostí a nakrájíme na větší kousky. Může se použít maso z kostry, křídel krku apod. Rýži… více o krůtí rizoto