2.88
Připravíme marinádu. 1 až 2 lžíce medu smícháme s olejem, bazalkou, pepřem, zázvorem a špetkou soli. Zázvor používám… více o Kuřecí špíz se zázvorem
Kapustu opereme, nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit. Změklou kapustu necháme vychladnout. Do studené kapusty… více o Kapustové karbanátky se zázvorem
Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme… více o Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Bez voňavých perníčků by snad ani nebyly Vánoce! Patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví a… Celý článek
Mandarinky patří k nejoblíbenějším zimním plodům, ale najít opravdu sladký a šťavnatý kousek,… Celý článek
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
Maso omyjeme, osušíme, odřízneme tučné kousky a nařízneme kapsy. V misce utřeme máslo se sýrem (můžeme ho nastrouhat),… více o Rožnovské kapsy
Uvaříme fazole do měkka. Mrkev a brambory ošistíme, nakrájíme na kostičky a orestujeme na másle. Zalijeme vodou, a… více o Vynikající zeleninová polévka
Uděláme si kvásek, který po vzejítí přidáme do mísy s 0,5 kg hladké mouky a 1,5 dcl oleje. Řádně promícháme a necháme… více o Kynuté nutelové rohlíčky
Ingredience na těsto pořádně propracujeme v měkké těsto (případně přidáme mouku, proto neudávám přesné množství) a… více o Báječné broskve od babičky
Uvaříme pudink a necháme vychladnout. Z vajec, cukru, mouky, mléka, oleje, vanilkového cukru a prášku do pečiva… více o Nejdecká pudinková buchta
Kotlety omyjeme, osušíme, naklepeme, osolíme a opepříme. Na okrajích je na několika místech nařízneme, aby se… více o Kotlety na houbách
Vepřové maso pokrájíme na nudličky(kostky),které osolíme a opepříme. Cibuli pokrájíme na silnější půlměsíčky nebo… více o Vepřové s cibulí – minutka
V robotu s metlami šleháme na nejvyšší rychlost celá vejce, vanilkový cukr a tresti. Šleháme do pěny. Použijeme… více o Vynikající vídeňská čokoláda
Do mísy postupně dáváme:2 hrnky hladké mouky, 1 hrnek cukru krupice, 1 hrnek vlažného mléka, 1/2 hrnku oleje, 1 vejce,… více o Perník na plech
Uvařené a vychladlé těstoviny smícháme se zeleninou - okurky a papriky nakrájíme na kostičky, smícháme s tatarkou nebo… více o Těstovinový salát s tuňákem
Vypracujeme těsto, které rozdělíme na 2 části. Vyválíme na plechy a na pečícím papíře pečeme v horkovzdušné troubě na… více o Medový kremež od Lídy
Filety z lososa omyjeme, osušíme, osolíme, opepříme. Cherry rajčátka rozkrojíme na polovinu, cuketu nakrájíme na… více o Barevná ryba ve stříbrných balíčcích