2.88
                             
                        Připravíme marinádu. 1 až 2 lžíce medu smícháme s olejem, bazalkou, pepřem, zázvorem a špetkou soli. Zázvor používám… více o Kuřecí špíz se zázvorem
                             
                        Kapustu opereme, nakrájíme na tenké nudličky a dáme dusit. Změklou kapustu necháme vychladnout. Do studené kapusty… více o Kapustové karbanátky se zázvorem
                             
                        Osolená žebírka vložíme do pekáče, trošku podlijeme vodou, zakryjeme alobalem a udusíme doměkka. V kastrůlku svaříme… více o Vepřová žebírka s medem a zázvorem
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Na tuku osmažíme nakrájenou cibuli, přidáme zelí, trochu podlijeme a dusíme asi 20 minut. Uvařené brambory nakrájíme na… více o Krkonošská pohádka
                     
                Ze všech ingrediencí uděláme husté těsto a dáme vykynout. Pak vytvoříme 25 bochánků, do kterých vložíme asi 8 cm párek… více o Dalamánky s párkem
                     
                Těsto: ušlehat vejce s cukrem, přidat olej, vodu a mouku s prášek do pečiva. Upéct na vyšším plechu. Nádivka: ořechy… více o Ořechová buchta
                     
                Na vále do hrstky hrubé mouky rozdrobíme droždí, přidáme hladkou mouku,utvoříme důlek. Přidáme na kostičky nakrájené… více o Šišmáky
                     
                Z tohoto množství budou 2 záviny, proto si vše rozděíme na 2 poloviny. Listové těsto rozválíme asi na 20x40 cm a ze… více o Závin z listového těsta s česnekem
                     
                Cibule nakrájíme na spíše tenké kolečka, které ve velké těžké pánvi osmahneme na másle do sklovita. Přidáme na malé… více o Avignonský rumpsteak s cibulí
                     
                Oloupanou dýni, brambory a cibuli uvaříme do měkka se špetkou soli a trochu olivového oleje (voda by měla být jen tak,… více o Dýňový krém
                     
                Brokolici si uvaříme do měkka s solí a pepřem ve vodě. Kolik vody tolik polévky. Než brokolice změkne, přidáme… více o Brokolicová polévka se smetanou
                     
                Vyválíme těsto silné asi 2mm do dortové formy v průměru 24cm vyložené až po okraj pečícím papírem..Těsto bude asi do 3… více o Krémeš jednoduchý
                     
                Orestujeme medailonky na oleji, přebytečný olej odlijeme , stačí trochu ať to není moc mastné s výpekem, tak 1… více o Vepřové medailonky s pepřovou omáčkou
                     
                Listové těsto si rozválíme a křížením překrájíme na trojúhelníky. Připravíme si maso, přidáme bylinky, česnek,… více o Mleté v listovém těstě
                     
                Bílky vyšleháme, přidáme trochu cukru a uděláme sníh. Žloutky vyšleháme se zbytkem cukru. Přišleháme mascarpone, cca 3… více o Lahodné tiramisu