
3.35
V nádobě smícháme mouku, cukr, prášek do pečiva a máslo. Dále přidáme mléko, vejce a špetku soli. Vše dobře promícháme.… více o Domácí muffiny s kousky čokolády
Rozšleháme vejce, přilijeme vychladlou rozpuštěnou čokoládu a hmotu důkladně prošleháme. Postupně vetřeme šlehačku.… více o Krém z bílé čokolády
Čokoládu Margot nastrouháme na jemném struhadle. Vejce rozklepneme, oddělíme žloutky od bílků a z bílků ušleháme tuhý… více o Moučník z čokolády Margot
Vlastní úroda je vždy potěšení. A uchovat si ji na zimu je i současným trendem. Jak si poradit… Celý článek
Mražené, chlazené, loupané, neloupané, tygří, bílé… Víte, jak se vyznat v krevetách a jak je… Celý článek
Polévky z rajčat, hlavně těch zralých letních, jsou doslova rajským potěšením. Mají nespočet… Celý článek
Krásná rodačka z německého Rheinbergu, která chtěla být původně právničkou v advokátní… Celý článek
Maso nakrájíme jako na guláš, na oleji osmahneme do světle růžova nakrájenou cibuli, zasypeme oběma paprikami a přidáme… více o Maďarská variace
Maso nakrájíme na malé řízečky, dáme do misky, osolíme a promneme s kořením, zakapeme citronovou šťávou a trochou oleje… více o Africké kuře
Žloutky utřeme s cukrem doběla, přidáme měkké máslo, kakao, ořechy, prášek do pečiva, rum a nakonec sníh z bílků. Dáme… více o Ořechovo-brusinkové řezy
Z tohoo množství připravíme cca 7 větších závitků nebo 10 ks menších. Nejprve si nastrouháme nebo nakrájíme bílé… více o Čínské jarní závitky
Připravíme si kvásek ze lžičky cukru, vlažného mléka a jednoho droždí cca 42g. Necháme chvilku odpočinout. V misce… více o Staročeský domácí chléb
Smíchejte sypké součásti, v jiné misce si utřete máslo s cukrem, přidejte vejce a do toho postupně vmíchejte sypkou… více o Čokoládové sušenky
Kávu prosejeme sítkem najemno, přidáme ostatní suroviny a dobře zpracujeme. Těsto dáme asi na hodinku do lednice.… více o Kávové cukroví
Dáme vařit žebra a přitom oloupeme brambory a očistíme a pokrájíme zeleninu (mrkev, celer, petržel) na kostičky,… více o Netradiční bramboračka
Utřeme si česnek. Máslo necháme trochu změknout a nakrájíme ho na kostičky. Přidáme česnek, sůl, pepř a nasekané… více o Bylinková bageta
Nakrájíme jednotlivé suroviny na kousky / nadrobno. Do pekáče vložíme naspod nakrájenou cibuli, na to maso, na to… více o Skládané kuře
Zelí uvaříme do měkka, nezaprašujeme ani neděláme žádnou zásmažku, jen scedíme. Na cibuli osmahneme anglickou slaninu a… více o Halušky se zelím a zakysanou smetanou
Do větší mísy dáme hrubou mouku, vajíčko, rozdrobené droží, na droždí trochu cukru, potom teplou vodu (ne vařící!), sůl… více o Levný houskový knedlík