Nakládaný bůček pivního experta
Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta
3.75
Bůček vcelku zalijeme v papiňáku dostatečným množstvím horké vody. Přidáme 12 očištěných stroužků česneku, celý pepř,… více o Nakládaný bůček pivního experta
Cibuli, kousky papriky a okurky vložíme do síta a necháme dobře okapat. Ementál nakrájíme na 3-4 cm velké kostky.… více o Nakládaný ementál
Hermelín nakrájíme na menší kousky. Do větší misky vrstvíme sýr, každou vrstvu posypeme kořením a prolijeme olejem.… více o Nakládaný hermelín
Bez voňavých perníčků by snad ani nebyly Vánoce! Patří mezi nejoblíbenější druhy cukroví a… Celý článek
Mandarinky patří k nejoblíbenějším zimním plodům, ale najít opravdu sladký a šťavnatý kousek,… Celý článek
Chcete nasát vánoční atmosféru? Vydejte se na rozzářené historické náměstí se spoustou… Celý článek
Úzkost je taková svěrací kazajka. Snažíme se jí zbavit všemi možnými způsoby – ať už pohybem,… Celý článek
Maso si sozdělíme po 100g steakách a na každý plát masa rozdělíme šunku a sýr - vše je nakrájené na plátky. Potom… více o Fjord
Nejprve rozšleháme tvaroh s mlékem a olejem do hladké hmoty, pak přidáme mouku s práškem a sůl a vypracujeme vláčné… více o Plnění šneci
Těsto připravíme smícháním všech ingrediencí. Poté ho vlijeme na vymazaný a polohrubou moukou vysypaný plech s vyšším… více o Počmáraná buchta
Slaninu nakrájíme na kostičky a rozškvaříme s lžicí oleje. Brambory nastrouháme, osolíme a dobře promícháme s moukou.… více o Halušky s kysaným zelím
Do misky dáme mouku, rozpuštěné máslo, práškový cukr, vejce a špetku soli. Připravíme si kvásek (do zahřátého mléka… více o Trdelník
Jablko oloupeme a nakrájíme na kostky a dáme do mísy. Mandarinky oloupeme a měsíčky nakrájíme na půl dáme do mísy. … více o Ovocný salát podle dětí
Na másle zpěníme cibuli. Přidáme rozdrobené droždí a pražíme, dokud nezačne vonět. Pak přidáme vločky a ještě chvíli… více o Vločková pomazánka
Kapustu uvaříme ve slané vodě doměkka. Dáme na síto okapat a rozdělíme po listech. Košťál opatrně vyřízneme. Kapustové… více o Kapustové řízky
Do sklenice dáme 2 lžičky instantní kávy, 1-2 lžíce cukru a našleháme se 3 lžícemi vody do husté pěny. Po vyšlehání… více o Café frappé
Vše rozšlehat a dát vařit za stálého míchání. Až začne čpět vůně octa, dát vychladnout. Většinou přidávám velkou… více o Úža zálivka do bramborového salátu mého pantáty
Vídeňská roštěná Z masa nemusíme odřezávat vnější tukovou blánu, snad jen kdyby nám vadila. Roštěnky na několika… více o Vídeňská roštěná s křupavou cibulkou
BEZ MASA: Omáčka: Ve velkém hrnci, osmažíte cibulku přidáte postupně všechnu zeleninu a vaříte doměkka(jako základ… více o Zdravé zeleninové lasagne