3.06
                             
                        Středně velké brambory oloupeme a nakrájíme na kostky. Houby očistíme, nakrájíme a podusíme na tuku. Po 15 minutách… více o Naše Kulajda
                             
                        Všechny ingredience smícháme dohromady. Vytvarujeme ze směsi placičky a poté dáme na gril (na gril položte mramorovou… více o Maso na hamburgery
                             
                        Housku nakrojíme, aby se do ní dal strčit hamburger. Hamburger osmažíme na pánvi, dokud nebude měkký a křupavý.… více o Hamburgery podle Honzíka
            
            Vitrážové dorty jsou jedním z nejvíce okouzlujících trendů moderní cukrařiny. Jejich povrch… Celý článek
            
            Pokud věříte v sílu přírodních léků a při nachlazení nebo různých virózách saháte po cibuli,… Celý článek
            
            Fermentace, známá také jako kvašení, je jednou z nejstarších a nejpřirozenějších metod… Celý článek
            
            Přestože název zní trochu morbidně, kosti svatých nejsou nic jiného než dávné a tradiční… Celý článek
                     
                Olej, cukr a žloutky šleháme do pěny, pak přidáme vodu, nahrubo strouhaná jablka, oba druhy mouky, pudingový prášek,… více o Jablečný chlebíček
                     
                Struhadlo potřeme olejem a nastrouháme najemno sýr. Přidáme tuk a mouku, vše zpracujeme a vyválíme asi na 2-3 mm.… více o Slané pečivo – co dům dal
                     
                Žloutky se utřou v mixéru s polovinou cukru, postupně se přidává vařicí voda, pak sníh z bílků do kterého se přidá… více o Švédský dort
                     
                Z konzervy vyjmeme obsah pokud možno bez tuku, rozmačkáme vidličkou, přidáme 1 vejce, zahustíme jemnými vločkami (event… více o Levné masové placičky
                     
                I.varianta: do masa přidáme všechny ingredience a uděláme klasickou sekanou. Z ní děláme menší řízečky, které nejdříve… více o Obrácené mleté řízečky
                     
                Maso nakrájíme na plátky a naklepeme. Vejce rozšleháme, přidáme do něj všechny přísady a důkladně promícháme. Do… více o Vepřová kýta rytíře Fryduše
                     
                Jednu polovinu listového těsta rozválíme na dno vymazaného plechu s okrajem a strany povytáhneme. Těsto pokryjeme… více o Krémové řezy s jablky – listové těsto
                     
                Na oleji osmahneme cibulku (jen co začne chytat barvu), přidáme na kousky nakrájenou, oloupanou a semínek zbavenou dýni… více o Pumpkin Soup – Dýňová polévka
                     
                Rozkrájíme citron a pomeranč na půlky. Vymačkáme z nich šťávu a dáme do sklenice.Přisypeme cukr a zbytek dolijeme… více o Domácí limonáda
                     
                Čočku vysypeme do hrnce a zalijeme vodou. Voda vždy musí být alespoň 4 cm nad čočkou. Na obalu sice píšou, že by měla… více o Čočka na kyselo (pro začátečníky)
                     
                Ve velkém hrnci rozpustíme máslo. Dáme porek a 3 min. necháme podusit. Přidáme mrkev, med, chilli papričky, bobkový… více o Mrkvová polévka s medem
                     
                Na trošce oleje osmažíme cibuli dosklovata, přidáme plátky žampionů a zprudka je osmažíme. Přidáme pokrájená rajčata a… více o Listové šátečky (nejen) s tuňákem