
3.08
Smícháme mouku, cukr, vejce, olej, prášek do pečiva a mléko. Nalijeme na plech či velký pekáč – předem vymazaný nebo… více o Pudinková buchta
Ze surovin si zaděláme na těsto. Mléko přidáváme postupně, aby těsto nebylo řídké, ale tužší (budeme ho válet). Potom… více o Babiččina pudinková buchta
Smícháme všechny ingredience na těsto. Vlijeme do vymazané nádoby na pečení a dáme péct na 150 stunpnu asi na půl… více o Šlehačkovo- pudinková buchta
Zavařování ovoce, to nemusí být jen džemy a kompoty. Zkuste si z ovocné úrody udělat i pečený… Celý článek
Švestkové koláče ke konci léta neodmyslitelně patří a voní prázdninovými vzpomínkami. Navíc… Celý článek
Začátek školního roku je za dveřmi a s ním i každodenní kolotoč snídaní a svačin. Jenže co… Celý článek
Když se urodí hodně rajčat, je domácí kečup jedním z nejlepších způsobů, jak se dají zpracovat… Celý článek
Očištěné papriky rozpůlíme, opečeme pod grilem nebo v troubě, stáhneme slupky a lusky nadrobno posekáme. Na lžíci oleje… více o Kuřecí kapsa
Žloutky utřeme s cukrem do pěny, postupně přidáváme mouku a tuhý sníh ušlehaný z bílků. Banány nakrájíme na špalíky,… více o smažené banány
Kondenzované mléko svaříme (cca 2 hodiny). Mezitím utřeme žloutky s cukrem, přidáme olej, mléko, kakao, mouku.… více o Ferrero Rocher na plechu
Troubu předehřejeme na 190 °C. Vyšleháme tuhý sníh z bílků, do kterého postupně přidáváme 75 g práškového cukru a dále… více o Manhattanská roláda
Na másle osmahneme cibulku nejlépe do zlatova, přidáme na malé kousky kuřecí maso nebo šunku, zalijeme mlékem. Do… více o Smetanovo-sýrová omáčka k těstovinám
Brambory nastrouháme na hrubém struhadle do hlubší mísy, přidáme mouku, sůl a opatrně protřeseme tak, aby brambory byly… více o Bramborový třesanec
Cukr s vodou dáme svařit na světlý karamel přidáme kousek másla a lžičku smetany, odstavíme v vmícháme ořechy. Občas… více o Ořechy v karamelu
Salám nakrájíme na kolečka a ta pokrájíme na proužky. Rozpůlíme papriky, odstraníme jadérka a lusky omyjeme. Pokrájíme… více o Maďarský paprikový salát
Kapra naporcujeme na tenčí podkovičky (budou se lépe obracet a péct). Výše uvedené ingredience smícháme v misce a kapra… více o Vynikající kapr
Všechny ingredience společně promícháme. Do této marinády vložíme na několik hodin maso (výběr dle vlastní chuti) a… více o Marináda na maso
1. Brokolici rozebereme na stejně velké růžičky, košťály nakrájíme na plátky asi 5 mm silné - nevyhazujeme! 2.… více o Brokolice podle Simony Stašové
1. Necháme rozehřát Heru nad plotnou. 2. Smícháme mouku,cukr,solamyl,kakao,vejce,1 smetanu,med a dolijeme rozehřátou… více o Michalčin medovník