
3.75
Maso nakrájíme jako na guláš, na oleji osmahneme do světle růžova nakrájenou cibuli, zasypeme oběma paprikami a přidáme… více o Maďarská variace
Piškoty umeleme, přidáme ostatní suroviny a vypracujeme těsto, které vyválíme. Vykrájíme zrna, necháme ztuhnout v… více o Nepečená kávová zrna
Uvaříme dětskou krupicovou kaši dle návodu. Když je kaše hotová, přidáme pudink rozmíchaný v mléce. Vaříme dalčí cca 2… více o Pudinková bábovka (nepečená)
Chutí se tak trochu podobá příbuzné cuketě, je ale výraznější a lehce nasládlý. Neprávem… Celý článek
Ať už máte svoji úrodu, zásobuje vás rodina nebo nakupujete na trhu, je ideální udělat si i… Celý článek
Omáčka z rajčat je, hned po kečupu, jedním z nejlepších způsobů, jak zpracovat letní úrodu.… Celý článek
Vinobraní bývá největším svátkem vína jak pro samotné vinaře, tak pro milovníky jejich vín.… Celý článek
Připravíme si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitý nebo ten silnější (na grilování). Bramborové hranolky (ne… více o Maďarské Geri v alobalu
Droždí rozmícháme ve vlahém mléce a necháme vzejít kvásek. Do mísy nasypeme mouku, přidáme vejce, oba druhy cukru,… více o Savarin
Do vroucí vody vložíme hlávku zeli, a spařené listy postupně odtrháváme, odřízneme tvrdší část listu, která spojuje… více o Holubci od rodilé Ukrajinky
Na pečící papír položíme pangase, na který naklademe česnek, tymián, máslo. Zakápneme citronem. Pečící papír po jedné… více o Pangasius v kapse
1. Lepivá sushi rýže má kulatá zrna. V žádném případě nemůžeme použít rýži předvařenou či dlouhozrnnou, lze ji nahradit… více o Sushi
Heru, cukr a žloutky ušleháme dohladka a všleháme tvaroh. Poté postupně vmícháme sníh a polohrubou mouku s práškem do… více o Tvarohová bábovka z Hery
V míse smícháme cukr, mouku, vejce, olej, mléko a prášek do pečiva. Nalejeme na plech vyložený pečícím papírem,… více o Bublanina s drobenkou
Vykuchané pstruhy omyjeme, osolíme, okmínujeme a pokapeme citronovou šťávou Položíme do alobalu vyloženého plátky… více o Pstruh se slaninou a jablky
Nakrájíme si kuřecí na nudličky, osmahneme na oleji, přidáme vegetu a dusíme cca 10 minut. Přidáme nakrájené oloupané… více o Dietní gulášek
Nejdříve očistíme a nakrájíme vepřové na kostky, oloupeme cibuli a nahrubo nakrájíme. V hrnci necháme rozpustit sádlo,… více o Vepřový gulášek
Smichame vejce s cukrem, pridame mekke maslo s trochou vody. Pak pridame pomalu kakao, mouku, prasek do peciva a… více o Italská čokoládová bábovka
Z cukru, kvasnic a mléka zaděláme kvásek, přidáme k mouce s vejcem a se špetkou soli, necháme na teplém místě vykynout.… více o Kynuté "pěchavičkové" knedlíky