3.22
Postupně skládáme piškoty, smetanu s cukrem a ovoce ve vrstvách až po vrch nádoby. Poslední vrstva smetany je s kakaem.… více o Piškotovo-smetanový dort
Těsto: Smícháme mouku, kypřicí prášek, cukr, vanilkový cukr, vejce, olej a mléko dohladka. Vysypeme dortovou formu a… více o Banánovo-jahodový dort
Na sušenkový základ promíchejte rozdrcené sušenky s rozpuštěným máslem – klidně v kuchyňském robotu. Směs upěchujte… více o Banánovo-karamelový dort
Využijte sezonu dýní a připravte si z nich dýňové pyré – jednu z nejuniverzálnějších a… Celý článek
Mezi všemi ořechy si ty vlašské právem zaslouží stát na nejvyšší příčce. Jsou u nás… Celý článek
Skvělá, dozlatova upečená bramborová buchta je ovoněná slaninou, majoránkou a česnekem.… Celý článek
Albert Einstein byl nejen génius, který svou teorií realitivity změnil pohled lidstva na čas a… Celý článek
Maso omyjeme, prošpikujeme nudličkami párků, osolíme a opepříme. Cibuli nakrájenou nadrobno osmažíme na oleji, maso na… více o Frankfurtská hovězí pečeně
Připravíme si 8 kapustových listů, ze středu listu podélně vyřízneme tvrdý koš. Listy vložíme do velkého hrnce a… více o Kapustové měšce plněné masem
Brambory očistíme, nakrájíme na kolečka, přidáme sůl, česnek, kmín, klobásu vcelku, dáme vařit. Když jsou uvařené,… více o Medzevská bramborová polévka
Nudle uvaříme v osolené vodě, scedíme a necháme zchladnout. V misce rozšleháme vajíčka, osolíme, opepříme, přidáme sýr,… více o Tortilly z nudlí
V míse utřeme tuk s cukrem a žloutky, nakonec vmíchame mouku s práškem do pečiva. Rozetřeme do vymazané a vysypané… více o Rebarborový koláč se sladkým sněhem
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, rychle opečeme, dáme na plátky nakrájenou anglickou slaninu, na půlkolečka… více o Tvarůžkový steak
Česnek utřeme se solí, vmícháme do tatarky spolu s hořčicí a česnekem. více o Česneková omáčka Hokej Vítkovice
Připravíme si kvásek z droždí, cukru a vlažného mléka. V rendlíku ohřejeme mléko a máslo. Do misky nasypeme hladkou… více o České buchty s povidly a tvarohem
Fazole přes noc namočíme v oddělených nádobách. Druhý den je uvaříme. Zatímco fazole chladnou, připravíme dresink. … více o Trojfazolová mísa
Cibulku nakrájíš na kostičky, osmahneš, přidáš zeleninu rovněž nakrájenou, koření a sůl, můžeš i trochu cukru. Osmahneš… více o Svíčková omáčka
Na upečený piškotový korpus natřeme 2 uvařené, teplé, jahodové pudinky. Do dvou ušlehaných šlehaček opatrně vmícháme 2… více o Jahodový zákusek II.
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme a nastrouháme na hrubém struhadle. Přidáme nahrubo nastrouhaný sýr, nadrobno… více o Bramborové válečky