
2.67
Polohrubou mouku smícháme s cukrem, kakaem a práškem do perníku, přidáme vejce a olej a umícháme těsto, které upečeme… více o Perník s tvarohovou náplní a pudinkovou polevou
Sušenky BE-BE rozdrtíme, smícháme se smetanou ke šlehání a necháme asi 10 minut péct. Tvaroh ušleháme s rozpuštěným… více o Tvarohový dort s jahodami
Do 1 dl mléka namočíme lžíci želatiny a necháme nabobtnat přes noc. Pak nalijeme do mixéru nabobtnalou želatinu a… více o Tvarohový dort s jahodami
Prázdniny skončily a se školou nastal pro mnohé i tradiční shon. A proto si k večeři udělejte… Celý článek
Budapešťská pomazánka z tvarohu a vonící paprikou už řadu let patří k nejoblíbenějším… Celý článek
Představte si dort, jehož část se vznáší ve vzduchu. Nejde o kouzlo ani optický klam, ale o… Celý článek
Výhodou švestek je, že z nich můžete vařit celý rok. Jsou skvělé sušené, mražené, destilované,… Celý článek
Brambory oloupeme a omyjeme. V osolené vroucí vodě je vaříme asi 20 minut a slijeme. Mezitím opláchneme a osušíme… více o Pečení pstruzi
Máslo, cukr a vejce utřeme nejlépe ve šlehači. Do ušlehané hmoty přidáme ostatní přísady a promícháme. Menší plech s… více o Řezy z červeného vína
Jablka nakrájet na plátky. Přidat koření a česnek nakrájený na plátky. Rozvařit. Přidat cukr, ocet a rozinky. Povařit.… více o Čatní z jablek
Tuňáka vyjmeme z plechovky (pokud máte čersvého doporučuji ho blanšírovat nebo orestovat s bílým vínem). Ovšem budeme… více o Letní úžasnost z tuňáka
Všechny suroviny na těsto dobře promícháme a nalejeme na dobře vymazaný a vysypaný plech a dáme péct na 170-160 °C, cca… více o Ořechovo-ananasová buchta
Pro přípravu tlačenky uvaříme maso tak, aby zůstalo poněkud tužší, játra uvaříme doměkka, kůže a nožičky hodně doměkka.… více o Domácí tlačenka
1) Krajíce starého chleba rozdrobíme, přidáme rozdrobenou kostku droždí a zalijeme vlažnou vodou. Necháme namočené… více o Chlebové rohlíčky
Ingredience vložíme do pekárny v uvedeném pořadí. Zapneme program základní (Basic, Klasik apod.) pekárny Eta (Vega,… více o Kmínový chlebík
Zelí očistíme a nakrouháme na jemno. Nakrájíme cibuly , raději také na jemno. Křen nastrouháme na jemném struhadle. … více o Zelí s křenem
Do většího hrnce dáme žloutky a vanilkové cukry. Metličkou na mírném ohni šleháme do pěny. Postupně přidáme mléko,… více o Banánové potěšení
Na troše tuku osmažíme cibuli, potom na ní rozdrobíme droždí, které necháme rozpustit, droždí se rozteče po celé pánvi.… více o Drožďová pomazánka
Těstoviny uvařte podle návodu. Olej rozehřejeme na pánvi a nadrobno nakrájenou cibuli a česnek na něm osmahneme, dokud… více o Boloňské těstoviny