2.57
Asi 1 kg nastrouhaných jablek podusíme ve vlastní šťávě 5 až 7 minut. Podle kyselosti jablek přidáme za stálého míchání… více o Zákusek z jablek
Jablka nakrájíme na plátky. Přidáme koření a česnek nakrájený na plátky. Rozvaříme. Přidáme cukr, ocet a rozinky. Ještě… více o Čatní z jablek
V míse našleháme celá vejce, cukr a vanilínový cukr, přidáme mouku, prášek do pečiva, nakonec jablka (nahrubo… více o Bábovka z jablek bez tuku
Čas letí zběsile a vy si říkáte, co ještě musíte stihnout? Pokusíme se vám zkrátit alespoň čas… Celý článek
Že saláty patří pouze k létu? Omyl! Přesvědčíme vás o tom, že se svého křupavého salátu plného… Celý článek
Pokud milujete dezerty, které zaujmou nejen svou chutí, ale i tím, jak vypadají, pak jsou… Celý článek
Chystáte se v sychravých podzimních dnech zalézt pod deku a pustit si oblíbený film? Udělejte… Celý článek
Rýži uvaříme, vyndáme z hrnce a necháme vychladnout. Mezitím rozehřejeme na pánvi máslo (nejlépe jihočeské) a… více o Rýžová směs
Sušené houby dáme vařit v osolené vodě s kmínem nejméně půl hodiny. Kvásek rozmícháme ve vodě nebo troše mléka a… více o Krkonošské kyselo
Recept je bez jogurtu, vajíček a dalších zbytečností! Vlažné mléko smícháme s cukrem a rozdrobíme do něj droždí.… více o Stánkové langoše
Citronovou trávu několikrát naklepemé tupou stranou velkého nože a nakrájíme na 4 cm velké kusy, kuřecí prsa nakrájíme… více o Tom Kha Gai
Uzeninu s cibulí umeleme na masovém mlýnku, přidáme ostatní ingredience a promícháme. Podáváme s topinkami nebo toasty… více o Falešný tatarák z uzeniny
Všechny ingredience si stanovte v jakém množství je máte rádi, opravdu je to jen dle chuti :)) Nejdříve dejte vařit… více o Nejlepší těstovinový salát
Bagety podélně rozkrojte, vnitřní strany potřete olejem a dokřupava je ogrilujte. Poté na spodní díly rozdělte… více o Mozzarella sendvič
Video recept http://ekucharka.net/kulickovy-gulas Mleté vepřové maso (nebo z hovězího). Vejce, sůl, pepř, petrželku… více o Kuličkový guláš
Ušleháme cukr se žloutky, přidáme olej, vodu, vanilkový cukr, mouku, pomalu přidáváme ušlehané bílky a nakonec prášek… více o Rychlá olejová bábovka – beránek
Zakysanú smotanu a smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovým cukrom. Používam iba dva balíčky vanilkového cukru -… více o Smotanová torta
Rýži uvařte podle návodu. Játra omyjte a osušte, anglickou slaninu nakrájejte na kostičky a cibuli nasekejte na menší… více o Játra na víně s rýží
Smícháme mouku, cukr, kakao, tuk, mleté mandle nebo ořechy, vanilkový cukr a žloutky. Necháme v chladnu odležet. Těsto… více o Kakaové dortíčky