
3.6
Z másla, mouky a cukru vypracujeme hladké těsto. Náplň: Tvaroh, žloutky a cukr vymícháme do pěny. Z bílků vyšleháme… více o Rebarborovo-tvarohové pité
Těsto vyjměte z obalu a i s papírem položte na plech. Troubu předehřejte na 190 °C. Z pórku okrájejte konce a tmavě… více o Řecká pita s pórkem
Kuřecí maso nakrájíme na tenké plátky, osolíme, okořeníme a opečeme na pánvi. Pita chléb rozkrojíme, spodní díl potřeme… více o Kuřecí steak v pita chlebu
Červené plody, které přivezl Kryštof Kolumbus z Jižní Ameriky, dlouho považovali lidé v… Celý článek
Ačkoli je salát z rozbitých okurek hluboce zakořeněn v asijské kuchyni, kde je po staletí… Celý článek
Pro někoho je možná kopřiva jen otravný plevel, pravdou ale je, že patří mezi nejcennější… Celý článek
Žlutooranžové plody, které září v našich zahradách, patří rakytníku řešetlákovému. Tato… Celý článek
V páře uvaříme pudink v půl litru vody, žloutky, vanilkový cukr, citron. Necháme vychladnout. Ušleháme máslo s cukrem,… více o Bruselák s citronovým krémem
Připravíme si dostatečně velký kus alobalu, nejlépe dvojitý nebo ten silnější (na grilování). Bramborové hranolky (ne… více o Maďarské Geri v alobalu
Z bílků vyšleháme tuhý sníh, vmícháme na jemno nastrouhaný sýr. Na desce posypané strouhankou vytvarujeme koule, asi 3… více o Sýrové koule
Těstoviny uvaříme dle postupu na obalu. Kuřecí maso pokrájíme na malé kousky a osmažíme na pánvi. Poté necháme… více o Těstovinový salát s kuřecím masem
Klobásky hodně propícháme vidličkou, vložíme do hrnce, zalejeme vínem a vaříme tak dlouho, až se víno vypaří.… více o Klobáskové pošušňání
Ze staršího rohlíku si seřízneme špičku(prdelku :-) ) a střed vydlabeme nebo stlačíme střídku rukojetí vařečky.Do… více o Párek v rohlíku z mikrovlnky
Do listového těsta, které si připravíme stejně jako na klasický štrůdl nastrouháme balkánský sýr a posypeme bohatě… více o Balkánská mňamka
Pánev s nepřilnavým povrchem rozpalte na velkém plameni. Přidejte olej a po chvíli i kuře. Z každé strany jej opečte… více o Sójové kuře s brokolicí
Z opláchnuté bazalky otrhejte lístky, arašídy nasekejte nahrubo. Oloupaný zázvor nakrájejte na kostičky a spolu s… více o Candát s asijským pestem
Velmi chutná úprava kuřecích prsou dle Francouzské kuchyně. Obzvláště efektní je temto pokrm, pokud je podáván přímo v… více o Gratinovaná kuřecí prsa
napište ingredienci..80 g jablek nastrouháme a svaříme s 2 sklenicemi vody aby vzniklo pyré.Do pullitru nalijeme 1… více o Jablečný dort s piškoty nebo-li mokrý pes
Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladit a oloupeme. Z vajec vyjmeme žloutky a propasírujeme je přes síto. Přidáme… více o Hořčičná omáčka